Connect with us

Digital

VIDEO Microsoft lansează sistemul de operare Windows 10, prin campania „Upgrade Your World”

Published

on

Compania Microsoft a anunțat astăzi că va lansa în data de 29 iulie sistemul de operare Windows 10 prin organizarea unei serii de evenimente dedicate fanilor, susținute împreună cu mii de retaileri, incluzând magazinele dedicate Microsoft.

 Pe lângă o serie de evenimente de lansare organizate în mai multe țări din întreaga lume, Microsoft demarează o nouă campanie de advertising globală, „Upgrade Your World”, dedicată persoanelor şi organizațiilor care au un impact pozitiv pentru cei din jurul lor, urmând să se desfășoare pe durata acestui an.

Sistemul de operare Windows 10 va fi disponibil pentru prima dată ca upgrade gratuit, oferind o experiență caracterizată de viteză şi familiaritate, cu funcții îmbunătățite de securitate şi actualizări permanente. Integrând noi aplicații inovatoare precum Cortana, Microsoft Edge şi Xbox, Windows 10 este cel mai bun Windows care a existat vreodată.

„Windows 10 a fost creat pentru a-i ajuta pe oameni să facă lucruri extraordinare”.

„Suntem extrem de încântați să sărbătorim lansarea Windows 10 alături de fanii noștri”, a declarat Yusuf Mehdi, Corporate Vice President Windows and Devices Marketing, Microsoft. „Vom marca lansarea Windows 10 sărbătorind oamenii şi organizațiile care fac lumea mai bună în fiecare zi – şi ajutându-i să genereze mai multe schimbări în comunitățile lor.”

În jur de 5 milioane de fani din programul Windows Insiders au oferit un feedback  important la dezvoltarea sistemului de operare Windows 10. Aceștia vor fi primii care vor beneficia de sistemul de operare şi vor fi invitați să se alăture evenimentelor dedicate fanilor desfășurate în 13 orașe din lume, printre care Sydney, Tokyo, Singapore, Beijing, New Delhi, Dubai, Nairobi, Berlin, Johannesburg, Madrid, London, Sao Paolo și New York. În cadrul acestor evenimente, fanii vor avea ocazii de a testa produsul, vor beneficia de demonstrații practice, divertisment şi șansa de a se întâlni cu echipa Windows.

Magazinele dedicate Microsoft vor sărbători lansarea Windows 10 în peste 110 locații din SUA, Canada şi Puerto Rico, prin organizarea de evenimente dedicate fanilor care vor include experiențe directe de testare a Windows 10, premii, cadouri şi multe altele.

Windows 10 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau