miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăȘTIRITimp LiberMicuța ploieșteancă Theoris Darya luptă, de 11 luni, să învingă cancerul. Fetița...

  Micuța ploieșteancă Theoris Darya luptă, de 11 luni, să învingă cancerul. Fetița are nevoie de transplant.

  La 11 luni de la diagnosticul care a schimbat totul, povestea micuței Theoris Darya, acum în vârstă de doi ani și trei luni, se pregătește pentru o nouă etapă dificilă în lupta sa cu leucemia acută limfoblastică – transplantul.

  Fiind încadrată la pacient cu „risc mare” de către medicii care o tratează, boala micuței a recidivat în timpul tratamentului ce l-a urmat până acum 3 luni și este necesar transplantul pentru a-i oferi vindecarea și șansa la o viață normală.

  „Theoris este internată în acest moment alături de mama ei pentru a începe pregătirea transplantului.

  Vă rugăm să ne purtați în rugăciunile voastre și să transmiteți doar gânduri de bine în univers. Este un punct de maximă importanță pentru tratarea fetei noastre și avem nevoie mai mult decât oricând de puterea gândurilor bune.” spune Costin Manea, tatăl fetiței.

  Pentru a oferi mai multe informații și pentru a crea o comunitate de sprijin, părinții au creat grupul de Facebook „Împreună pentru Theoris”, unde oamenii pot afla mai multe despre parcursul tratamentului Daryei și despre cum pot contribui.

  De asemenea, părinții au fondat Asociația Theoris, inspirați din dragostea lor profundă pentru fiica lor și din dorința de a ajuta nu doar pe micuța lor, ci și pe alte familii care traversează aceleași încercări.

  „Când am aflat că fetița noastră are cancer, am simțit că lumea noastră se prăbușește. E greu de descris în cuvinte sentimentul acesta, să știi că propriul tău copil e în pericol. Atunci ne-am hotărât să facem tot ce putem ca să o ajutăm. Așa am venit cu ideea de a înființa Asociația Theoris. Am vrut să ajutăm nu doar pe fetița noastră, ci și alte familii care trec prin aceleași încercări prin care trecem noi, pentru că noi cunoaștem cel mai bine acest sentiment de neliniște continuă și roller-coasterul de emoții pe care îl trăim, iar dacă Dumnezeu ne-a arătat această cale, poate că are un plan mai mare…” spune Costin Manea, președintele asociației și tatăl fetiței.

  Vă invităm să vizitați grupul de Facebook dedicat micuței „Împreună pentru Theoris”, dar și site-ul asociației asociatiatheoris.ro pentru mai multe informații.

  Le dorim din toată inima sănătate, forță și succes în lupta pe care o duc. Este o poveste care ne inspiră pe toți să prețuim și să susținem viața, chiar și în cele mai dificile momente. Sperăm din suflet ca micuța Theoris să găsească vindecarea de care are nevoie și să se întoarcă acasă, sănătoasă și fericită, alături de părinții ei devotați.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente