Connect with us

Emisiuni

Astăzi începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

Published

on

FOTO KANAL D
Reclame

 O editie specială, dedicată Zilei Unirii Principatelor Române, marchează începutul celui de-al patrulea sezon

Începând de miercuri, 24 ianuarie, telespectatorii sunt invitați să urmărească un nou sezon al  emisiunii cu și despre cuvinte, prezentată de Dan Negru, la Kanal D. Această prima ediție specială a celui de-al patrulea sezon va fi dedicată Zilei Unirii Principatelor Române.  Amfitrionul show-ului împreună cu cei cinci concurenți, toți îmbrăcați în straie populare, reprezentând diferite regiuni geografice ale României, promit un spectacol captivant și plin de provocări ale mintii.

„Ce îmi place că toți cinci sunt îmbrăcați în straie populare…”, a remarcat Dan Negru la începutul emisiunii, subliniind astfel respectul pentru tradiții și autenticitatea fiecărui participant.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a devenit un fenomen încă de la lansarea sa, una dintre cele mai iubite emisiuni din România și un obicei atractiv pentru milioane de familii.

“<Jocul cuvintelor> se află la aproape doi ani de la lansare și mă bucur că show-ul a devenit fenomen încă de la primele editii. Este o emisiune care te face să gândești cu mintea ta și nu cu mintea altora. Dacă gândești cu mintea ta, vezi lumea așa cum e ea”, spune Dan Negru.

Cu difuzare în fiecare miercuri si joi de la 23:00, și vineri de la ora 23:30, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă să captiveze publicul prin mecanismul său simplu și bogăția limbii române. Quiz show-ul devine astfel accesibil tuturor, cultivând pasiunea pentru cuvinte și sensurile acestora. Iubitorii limbii române, cei dornici să-și testeze perspicacitatea și cultura generală vor fi provocați în acest sezon cu noi definiții ale cuvintelor.  

Nu ratați premiera celui de-al patrulea sezon al emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri seara, la ora 23:00, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending