Connect with us

ALL MEDIA

Miercuri, la TVR 2 are loc premiera filmului ,,431 Abataj”

Published

on

 

Miercuri, 27 octombrie, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii Dincolo de hartă, TVR 2 va difuza, în premieră, filmul documentar „431 Abataj” realizat de Gabriel Geamănu.

Este un material tulburător despre victimele accidentului de la mina Petrila din 15 noiembrie 2008. La aproape doi ani de la tragedie, pentru prima oară, minerii au acceptat să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat atunci. Filmul lui Gabriel Geămanu aduce mărturii copleşitoare ale supravieţuitorilor accidentului minier, dar şi destăinuiri ale familiilor celor decedaţi. Rănile nu s-au vindecat, dar oamenii au acceptat să vorbeasca echipei TVR, în premieră, despre această tragedie.

„Am simtit nevoia să fac acest film în memoria minerilor dispăruţi în accidente minier,e dar şi pentru cei care au supravieţuit. Am mers în Valea Jiului pentru a vorbi cu nişte oameni marginalizaţi, care trăiesc în sărăcie şi care devin subiect de presă numai când se revoltă sau mor în accidente „spectaculoase”. În rest, minerii sunt uitaţi cu totul”, a declarat Gabi Geamănu, realizatorul filmului.

Emisiunea Dincolo de hartă cuprinzând filmul documentar „431 Abataj” va fi transmisă în reluare la TVR 2 sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18.30.

Dincolo de hartă este o emisiune de documentar şi reportaj de televiziune produsă de Răzvan Butaru. De-a lungul celor şapte ani de existenţă, programul Dincolo de hartă a câştigat peste 30 de premii naţionale şi internaţionale. Distincţiile obţinute în Macedonia, Polonia, Serbia, Muntenegru, premiul ONU pentru film documentar, numeroasele premii APTR reprezintă dovezi concrete ale calităţii acestui produs al Televiziunii Române.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending