Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul dimineţii, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul dimineţii, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Energie, informații și exclusivități la Antena 1. La pupitrul Observatorului de la ora 6:00 din weekend, telespectatorii îi vor putea urmări, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe Mihaela Călin și Mihai Jurca. 

“Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin. „Sunt încântat de acest nou proiect! Diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună”, spune Mihai Jurca

De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor, la Observator. În fiecare dimineață, evenimentele zilei, dar și informațiile despre vreme, tehnologie și sănătate sunt adunate, selectate și prezentate de o echipă a cărei prioritate este ca fiecare telespectator să fie pregătit pentru ziua pe care o începe.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending