Connect with us

A-Z NEWS

Mihaela Rădulescu: Căsnicia cu Bănică rămâne pentru mine o amintire frumoasă

Published

on

Reclame

Mihaela Rădulescu s-a destăinuit lui Bogdan Miu în „Camera Secretelor” din matinalul „Deşteptarea” de la Europa FM. Direct de la Monte Carlo, diva a povestit ascultătorilor români lucruri inedite din trecutul şi prezentul ei.

„În copilărie mi-era frică de întuneric, ca multora dintre noi şi acum citesc despre asta pentru a nu-i transmite şi fiului meu aceeaşi temere. Mi-era frică şi că nu vom avea banane şi portocale de Sărbători sau că nu vine Moş Crăciun”, a explicat Mihaela.

Mihaela a vorbit cu sinceritate şi despre relaţiile cu bărbaţii din viaţa ei: „Desigur ca am plâns după un bărbat. Cred că asta te face femeie. Când un bărbat şi-a făcut bagajele şi a plecat, am plâns mai ales de ciudă sau de nervi. Oricum, cred că în fiecare relaţie plângi, de dor, de drag, de gelozie sau de nervi. Pot spune că anul acesta, încă nu am plâns”.

Diva a rezumat în câteva cuvinte ce a însemnat fiecare dintre cele 3 căsnicii ale ei. „Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună 10 ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească căsnicia mea cu Elan, acela ar fi „Ayan”. Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat o grămadă de la mine. Sunt foarte vanitoasă în această privinţă. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important ”, a mărturisit ea.

Mihaela i-a povestit lui Bogdan că este foarte mulţumită de viaţa pe care o duce la Monte Carlo, de faptul că se trezeşte şi vede marea pe geam. „În timp ce la Bucureşti ninge, eu văd temerari care fac baie în mare. Sunt foarte bucuroasă că aici găsesc la orice colţ de stradă fructe proaspete, care par mult mai naturale şi nu arată ca plasticul cum sunt cele din România. De asemenea, aici mă bucur de peşte şi de orice vine din mare. Prefer să mănânc asta, decât ce vine dintr-un coţet sau dintr-un grajd”, a glumit vedeta.

Despre cum vede viaţa ei de peste zece ani, Mihaela a declarat la Europa FM: “Nu mă văd trăind în altă parte sau făcând altceva, dar sunt foarte flexibilă, se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil, o propunere profesională care să mă atragă, habar n-am…”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending