Connect with us

Emisiuni

Mihaela Rădulescu: “E aşa de romantic câteodată Dani… nici nu ştiţi cum e!”

Published

on

Mihaela Rădulescu va apărea într-un interviu duminica aceasta la X Factor, la invitația lui Cheloo. Reporterul este chiar Dani Oțil.

Emoţiile cresc duminica aceasta la X Factor, iar tensiunea atinge cote maxime în ediţia în care vor fi aleşi finaliştii super show-ului de la Antena 1.  Filmările X Factor nu au fost lipsite de surprize şi momente amuzante, unul dintre acestea petrecându-se chiar în timpul filmărilor vizitei concurenţilor la casele juraţilor, una dintre cele mai tensionate etape din concurs. Mihaela Rădulescu a acceptat invitaţia juratului Cheloo, care nu a ratat ocazia de a face o glumă: “A fost singura persoană care a vrut să vină!” Frumoasa prezentatoare a intrat imediat în  jocul rapper-ului: “Am fost singura care a vrut să ia avionul ca să vină, aşa că nu cumva să mă supăraţi. N-am dormit decât patru ore!”

Nu mică i-a fost mirarea Mihaelei în momentul în care şi-a dat seama că în locul unui testimonial, va filma un interviu chiar cu Dani. “Incredibil!” “Ce părere ai despre faptul că a venit Cheloo cu ideea ca tu să îl ajuţi în povestea asta?” şi-a început Dani interviul. “Tu chiar îmi iei interviu şi oamenii ăştia chiar cred?” I-a spus Mihaela în hohote de râs, însă matinalul a continuat: “Eu câştig bani pentru asta şi îi cheltuim împreună!”. Mihaela i-a răspuns imediat: “Am zis da în primele 10 secunde. Cheloo imi place mult, îmi pare rău dacă te enervează chestia asta, dar îmi place mult Cheloo. Mi-ar plăcea să vorbească numai Cheloo partea aia frumoasă şi emoţionantă şi la mine să fie numai cu bip-uri astăzi!” Dani nu a ratat ocazia de a-i aduce Mihaelei o floare: “E aşa de romantic câteodată… nici nu ştiţi cum e!” Intregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending