Connect with us

Emisiuni

Mihaela Rădulescu, gest incredibil la X Factor. I-a tăiat rochia unei concurente!

Published

on

Un singur episod îi mai desparte pe telespectatori de galele live ale super show-ului X Factor, iar tensiunea atinge cote maxime atât în rândul concurenţilor, care vor să profite din plin de ultima şansă de a ajunge în etapa următoare, cât şi printre juraţi, care trebuie să ia ultimele decizii  în formarea propriilor grupe de concurenţi.

Invitata specială a lui Cheloo în această etapă a super show-ului, Mihaela Rădulescu, nu s-a dat în  lături de la nimic pentru a le oferi o mână concurenţilor. Astfel că, pe lângă sfaturile preţioase în materie de media, Mihaela a făcut şi pe stilistul.

“Te rog să îmi promiţi că nu mai porţi niciodată dungi din astea late la tv, televizorul îngraşă 5 kilograme! Şi încă ceva, renunţăm pe veci la blugii ăştia” i-a spus Mihaela concurentei din trupa Double X.

Nici următoarea domnişoară nu a scăpat mai uşor “Eşti foarte frumoasă, dar eşti prea cuminte îmbrăcată! Vreau să văd şi eu un picior…un decolteu… Dacă îmi aduceţi o foarfecă, acum îi tai rochia!”

Ceea ce a şi făcut Mihaela, spre amuzamentul lui Cheloo, care nu a intervenit deloc. Intregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending