Connect with us

ALL MEDIA

Mihaela Radulescu:”Romania este cotropita de scuipatori de seminte”

Published

on

“Romania este cotropita de mitocanie, de forumisti abjecti, de scuipatori de seminte, de tot felul de indivizi care polueaza societatea… Nimeni nu se lupta cu ei, de frica sau de sila. Ba, mai mult, ii si poftim la televizor sau ii postam pe net, ca sa-i scoatem si mai tare in fata si-i lasam sa se desfasoare pentru ca n-avem incotro”, a comentat vedeta pentru Jurnalul National.


Aceasta crede insa ca sunt sanse de imbunatatire a imaginii, insa nu cu ajutorul “guvernelor care fac minuni” si a “diplomatilor care converseaza frumos la cafea”.

“Cred ca Romania are tot mai multa nevoie de noi. Dinauntrul sau dinafara ei, putem sa-i indreptam spatele si sa-i ridicam ochii din pamant numai prin efortul individual de a fi oameni frumosi”, a adaugat prezentatoare emisiunii “Duminica in familie”.

Odinioară, pentru ţară încălecai pe cal şi te băteai cu duşmanul sau înşfăcai o armă şi mărşăluiai pe drumul cătăniei, pentru că, în genere, istoria îţi oferea mereu câte o bătălie pe cinste. Era aproape exclusiv treaba bărbaţilor să apere glia de hoardele cotropitoare, iar treaba femeii era mereu aceeaşi – să facă, să crească şi să educe copiii ţării.

Astăzi, nu avem parte decât de atacuri mediatice din afară şi, cel mai adesea, ne atacăm singuri, ne mutilăm existenţele, ne războim între noi fără miză şi nu câştigăm niciodată nimic. Iar de educaţie ne facem timp cel mai puţin…

Privită din afară, România se vede mult mai clar, dar în nici un caz mai atrăgătoare. Cumva, deschiderea graniţelor a dezvelit toate defectele ei şi orice efort diplomatic de a cosmetiza dezastrul pare un “dans al pinguinului” – se distrează toţi participanţii, dar sunt ridicoli pentru cei de pe margine.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. online

    22 martie 2010 at 09:33

    nevoia de a verifica:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending