Connect with us

Evenimente

Mihaela Rădulescu şi-a lansat noua carte, “Întreabă-mă orice”

Published

on

Mihaela Rădulescu şi-a lansat cea de-a treia carte, “Întreabă-mă orice”, în această dimineaţă la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.


Vedeta Antenei 1 a precizat în platoul matinalului că cea mai nouă producţie a sa este un roman interactiv care nu se poate împrumuta: “E o carte pe care am scris-o eu şi o continuaţi voi, este cartea despre tine. Are nişte întrebări sub care fiecare răspunde, deci nu se poate împrumuta, mai ales jumătăţii de viaţă.”.

Plecând de la convingerea că „semnul întrebării este semnul evoluţiei”, noul proiect editorial este o invitaţie la autocunoaştere, autoarea punând la dispoziţia cititorilor peste 400 de „motive” de autoreflecţie.

Mihaela a oferit şi câteva exemple de întrebări din romanul ei, “Întreabă-mă orice”: “Care e vecinul care te enervează cel mai tare, când ai întrebat-o ultima oară pe mama ta dacă este fericită, ce ai desena pe un tablou cu tema iubirea? Sunt 425 de întrebări.”şi i-a îndemnat pe telespectatori  să aibă aceste curiozităţi mai des, chiar dacă par nişte întrebări banale.

În plus, cartea include povestiri cunoscute, dar şi inedite, ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil, precum şi o fotografie semnată de fratele prezentatoarei TV, Florin Rădulescu. Volumul are chiar pagina lui de Facebook, ce poartă numele cărţii.

„Când am vrut să devin scriitor, nu mi-a dat prin cap să scriu despre mine. Am vrut pur şi simplu să născocesc poveşti, să deschid subiecte banale, dar să le dau strălucirea din ochii cititorului care se regăseşte în ele. Nu m-am dus nici la capătul lumii, nici la marginea înţelesurilor pentru a scrie, ci am preferat calea simplităţii. Lumea despre care scriu este lumea în care mă simt cea mai liberă fiinţă şi primesc în ea pe oricine are fiori de arcuit şi dorinţe de încărcat.”, mărturiseşte Mihaela.

Mihaela Rădulescu mai are la activ două cărţi: “Despre lucrurile simple” (2007) şi “Nişte răspunsuri” (2009).

 

Foto Credit: ziaremondene.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending