Connect with us

Muzica

Mihai Alexandru și Miriam, colaborare specială de iarnă

Avatar

Published

on

Chiar dacă afară este iarnă și sunt multe grade sub minus, unii dintre noi iubesc anotimpul alb de care sunt inspirați. Este și cazul compozitorului Mihai Alexandru care lansează tinere talente pe bandă rulantă și unele dintre artistele lui a lansat o piesă de iarnă și a filmat un videoclip în zăpadă la munte. Este vorba de tanara solista Miriam Stoica care a lansat mai multe piese speciale printre care și “Iarnă E Atât de Caldă”.

Interesant este că Alina Roșca, profesoara de canto a lui Miriam, nu este altă decât cea cu care au început studiile și copiii lui Mihai Alexandru și ai Nicolei, la Liceul de muzică George Enescu din București. Însă să ne întoarcem la piesa de iarnă lansată împreună, “Iarnă E Atât de Caldă”. Videoclipul a fost filmat într-un peisaj de vis din munții Bucegi, dar în condiții vitrege cu vânt și frig. Aici, Valentin Stoica, tatăl lui Miriam, cel care apare la un moment dat și în clip, a rugat insistent echipa de filmare să termine cât mai repede, fiindu-i milă de fetița lui. Norocul a fost că filmările erau deja pe final. Videoclipul a fost filmat în luna decembrie, în frig, într-un peisaj de vis pe Munții Bucegi, unde au ajuns cu niște mașini 4×4 închiriate. Prima întâlnire dintre cei doi o să-i rămână în amintire toată viața micuței artiste, Miriam, care știa că trebuie să-i lase o impresie impecabilă compozitorului, și a făcut tot ce-a putut să-și ascundă emoțiile. Însă, când a plecat din studio-ul lui Mihai și a ajuns la mașină, de emoții, fetița a izbucnit într-un plâns eliberator.

 

Comentarii

comments

Muzica

INNA lansează videoclipul piesei ”Flashbacks” filmat în Dubai

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Global Records

INNA își ia prin surprindere fanii cu videoclipul piesei ”Flashbacks” pe care aceștia îl așteptau cu nerăbdare. Clipul a fost filmat de curând în Dubai, la Palazzo Versace, dar și la domeniul Manasia, și o prezintă pe artistă cu o imagine sexy, glam, cântând despre o iubire pierdută ale cărei amintiri o neliniștesc.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Și de data aceasta, INNA a lucrat cu Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative, producție video Loops production, Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (păr), RDStyling (ținute).

 

Single-ul ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată trei săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

ANTONIA colaborează cu Yoss Bones pentru noul single Dinero

Avatar

Published

on

Foto Credit: Global Records

ANTONIA revine cu single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic.

 

”Dinero” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Yoss Bones, Adriana Opriș, Maria Alexandra Florea și produsă de Alex Parker și Marius Dia, aceiași producători cu care artista a lucrat pentru ”Matame”.

 

Videoclipul de la “Dinero” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan DoP), concept Chris Poszet și Andra Marta, producție video Loops Production. Echipa de beauty a ANTONIEI a fost formată din Andra Manea (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling). Artista poartă ținute îndrăznețe, cool, colorate și se distrează cu fetele într-un cadru rustic.

 

”Videoclipul de la „Dinero” este ideal, este fix pe stilul meu, cum îmi place mie să fiu, mă caracterizează – sexy și funny. Bineînțeles, cu echipa mea preferată de oameni talentați – Bogdan Păun, Alex Mureșan, dar și Chris Poszet și Andra Marta de la NGM Creative. Am lucrat pentru ”Dinero” cu Alex Parker și Marius Dia, cei care au făcut și ”Matame”, și le mulțumesc, sper să aibă și această piesă cel puțin succesul celeilalte. Yoss Bones a venit pe piesă la fix să completeze vibe-ul, am fost încântată că s-a alăturat și sper să vă placă, să vă dea o stare bună”, a spus ANTONIA.

 

Yoss Bones este o artistă hip-hop, rap și R&B din Mexic, cu peste 1 milion de ascultători pe Spotify, peste 500 000 de subscriberi pe YouTube și peste 600 000 de followers pe Instagram cu o evoluție rapidă pe scena muzicală.

Antonia a lansat de curând piesa ”Taifun”, videoclip în care invitat special este Alex Velea, iar anul trecut, artista și-a bucurat fanii cu piesele ”Rebound”, ”Lie I Tell Myself” și ”Muți”.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

AVA şi Connect-R ne cântă despre “Emoții”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

De Dragobete, AVA și Connect-R au lansat single-ul “Emoții”, chiar de ziua de naștere a artistei. Se anunță a fi colaborarea momentului în România, o piesă unde vocile celor doi artiști creează o armonie perfectă.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Emoții este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte trei lansate până în prezent: “Hai pleacă”, “Vrei nu vrei” feat. Dorian și “Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea. Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

“Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită”, a spus Connect-R despre noul featuring. Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același timp luxury, oferită de apartamentul prezidențial din Hotelul Sheraton.

“Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care îl admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre”, a declarat AVA despre mult așteptata colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

 

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Tenorul Dragos Cicu revine în forță și își deschide propriul studio de înregistrări, alături de soția sa, Adela

Avatar

Published

on

Într-o perioadă destul de dificilă pentru viața artistică din Romănia, tenorul Dragos Cicu revine în forță și își deschide propriul studio de înregistrări, alături de soția sa, Adela. Proiectul este unul promițator deoarece include toate elementele necesare pentru o rețetă de succes: cunoștințe tehnice, experiență scenică, echipamente de top, servicii complete pentru artiști și, așa cum spun amândoi, un ingredient cheie: mult suflet.

„Este o perioadă dificilă pentru toți artiștii însa arta trebuie să continue. Timpul nu sta pe loc deci nici noi nu putem face acest lucru. Am hotărăt să punem bazele unui studio de înregistrări altfel, un incubator pentru talente. Pentru a putea avea succes, pe lângă talent și multă muncă, un artist trebuie să aibă alături o echipa pluridisciplinară. De cele mai multe ori, trebuie să găseasca mai mulți colaboratori și să gestionez toate activitațile, lucruri ce necesită timp și multe resurse. Acest timp ar trebui să fie alocat studiului și repetițiilor. Iar atunci cănd rezultatele întarzie să apară, cauza este lipsa unui traseu bine conturat.”, ne-a spus tenorul Dragos Cicu.

 

„Într-adevăr, mulți artiști nu au obiective clar stabilite, fapt ce reprezintă un impediment, mai ales că, după acestă perioadă, se vor remarca numai cei mai buni. Consider că fiecare artist ar trebuie să își vadă cariera ca pe cea mai valoaroasă afacere a vieții sale. Și cum orice afacere de succes are un plan bine pus la punct, așa ar trebui și fiecare artist să dețină un plan concret si detaliat cu privire la evoluția sa profesională. Am luat lecții importante din cei peste 12 ani de antreprenoriat și consultanță în afaceri, și încerc să le aplic pentru a-i ajuta.”, a adăugat Adela.

Prin urmare, în cadrul studioului lor de înregistrări, tenorul Dragoș Cicu se implică direct în coordonarea artiștilor, experiența sa făcandu-l un excelent coach vocal dar și un inginer de sunet meticulos, cu o ureche foarte bine antrenată iar soția sa are grijă de tot ceea ce înseamnă imaginea și promovarea artiștilor.

 

În cadrul proiectelor lucrează atât cu artiști cu experiența, căt și cu copii sau persoane cu talent, la începutul de drum. „Suntem, în permanență, în cautare de talente. Vom oferi, period, burse speciale copiilor cu talent și acces gratuit la serviciile noastre diamantelor neșlefuite care au nevoie de susținere. Este trist să vezi copii extrem de talentați, cărora părinții nu le pot asigura pregătirea. Personal, pot sa afirm faptul că, pregătirea pentru obținerea performanțelor în domeniul artistic este extrem de costisitoare. De asemenea, având în vedere provocările aduse artiștilor de pandemia de Coronavirus, în perioada următoare vom avea multiple oferte pentru artiști deoarece ne dorim să îi susținem.”, a mai adăugat tenorul.

„Studioul este închinat persoanelor care ne-au învățat să fim puternici și înțelepți, mamele noastre. Suntem convinși că, din cer, au contribuit la realizarea acestui vis frumos. Bunica mea, mama mamei, și-a dorit să am o carieră în domeniul muzical, în anii 50 ea cântand în corul ce îl însoțea în concerte pe marele maestru Tudor Gheorghe. Datorită soțului meu, acest lucru a devenit posibil și sunt bucuroasă că putem fi alături de artiști într-o perioadă dificilă.”, a concluzionat Adela.

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Ellie White cântă despre „Flori de mai”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Cat Music

Ellie White oferă un cadou muzical în prag de primăvară și lansează primul ei single pe anul 2021: „Flori de mai”. Cu versurile și muzica scrise de către artistă și producția realizată de Andy Platon, „Flori de mai” prezintă povestea unei iubiri pasionale care s-a transformat într-o amintire ce invadează visele.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Iubirea poate fi o fantezie devenită realitate, ce te face să plutești și să visezi necontenit până când decide că e timpul să iasă din viața ta, lăsând în urmă un gol imens. În regia lui Silviu Mîndroc, clipul o înfățișează pe Ellie White într-o ipostază de femeie seducătoare, puternică și sigură pe ea, care trebuie să treacă testul despărțirii, chiar dacă „inima s-a oprit din cântat”.

„Toate versurile pieselor mele, încă de pe vremea când cântam alături de DJ Project, au ca și mesaj iubirea, în toate formele ei. Și nici această piesă nu se abate de la același subiect, celebrând iubirea. Florile de mai, din punctul meu de vedere, reprezintă speranță, optimism și fericire, așa că mi s-a părut un titlu simplu și sugestiv. Cred că fiecare dintre noi se regăsește în versurile acestei piese. Toți am trăit mai devreme sau mai târziu emoții puternice, iar unii dintre noi încă le mai trăiesc. Inspirația mea vine din viața de zi cu zi a oamenilor în general, pentru că mi se pare o idee minunată să poți cuprinde în câteva versuri emoții puternice cu care pot relaționa și în care se pot regăsi sute sau mii de persoane în același timp. La filmările clipului a fost senzațional pentru că mi-a fost dor să intru din nou pe set și să filmez un videoclip. Deși a fost prima colaborare, Silviu Mîndroc s-a dovedit a fi un regizor extraordinar cu care m-am înțeles perfect! Și, cum echipa mea este minunată, rezultatul a fost unul pe măsură”, povestește artista.

Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar împreună au avut o mulțime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Sete de noi”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”, iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul „În mintea mea”. În 2018 aceasta a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remake-ul hit-ului „Take it”. Au urmat single-uri precum „Scrum”, „Ce va rămâne din noi”, „Obsesia”, o piesă despre iubirea care plutește în aer și „Stronger”, alături de Hafex.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Laura Galea cântă despre „Eoni”. Ascultă aici cea mai nouă lansare!

Avatar

Published

on

Foto Credit: Fabrica de PR

După debutul în industria muzicală de la finele anului trecut cu piesa „Nu e”, Laura Galea lansează un nou clip: „Eoni” este numele melodiei pentru care tânăra artistă a imaginat o lume plină de culoare și o paletă variată de emoții. 

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

„Cuvântul „eoni” s-a născut chiar în timp ce lucram cu echipa mea la compunerea melodiei. Nu îl aveam în minte dinainte, ci a apărut brusc și s-a potrivit perfect cu mesajul piesei. Conform dicționarului explicativ, acest cuvânt poate face referire la fiecare dintre multiplele emanații, ipostaze, forme de manifestare ale divinității supreme unice, în timp ce în geologie este folosit pentru diviziunea timpului geologic de cel mai înalt grad. Indiferent de definiția pe care o alegi atunci când asculți melodia, mesajul rămâne același: așteptarea infinită a dragostei supreme”, povestește Laura.

 

Pentru această piesă Laura a imaginat o lume colorată, ca într-un vis, iar pentru filmarea clipului a colaborat cu regizorul San, DoP David Mogan, producție video Arkomo Film. Iar dacă pentru piesa de debut a filmat într-un decor somptuos pe Calea Victoriei, de data aceasta Laura a intrat în studio, o experiență inedită pentru ea. „Am avut norocul de a lucra cu aceeași echipă cu care deja am format o legătură, iar pentru mine asta este foarte important. Lucrul în studio a fost diferit, poate mai ușor ca flux, dar mai greu ca vizualizare a rezultatului final, pentru că unele elemente au fost adăugate în post-producție. Am filmat în studioul VideoLink, unde a fost creat un decor special pentru filmarea noastră. A fost o experiență interesantă pentru noi toți, mai ales că eu aveam deja în minte conturat conceptul vizual pentru piesa asta și știam exact ce vreau”, mai spune Laura.

Pentru compunerea piesei „Eoni” Laura a colaborat cu Ionuț Radu (John Puzzle), Andy Horjea, Dan Alexandru și Virginia Maxim. „Am făcut o echipă extraordinară, noi anul trecut ne-am închis în casă și nu am făcut altceva decât să compunem. Așa s-au născut toate piesele pe care vreau să le lansez anul acesta și sub forma unui album”, mai spune artista.

Laura are 24 de ani și a debutat în muzică la sfârșitul anului trecut cu piesa „Nu e”. Face canto de la 13 ani cu Crina Mardare și a studiat muzica la Londra, la Commercial Music Performance la University of Westminster, unde a avut profesori cu experiență vastă în muzica internațională și colaborări cu nume ca Tina Turner, Adele sau Rihanna. Spune că odată cu lansarea pe piața muzicală, un vis din copilărie i s-a îndeplinit, pentru că muzica face parte din viața ei de când se știe. „De altfel, aceasta este și prima, dar și cea mai puternică amintire pe care o am despre mama mea, cu ea cântând la pian și compunând. Mi-am dorit mereu să devin un artist profesionist, însă am considerat că trebuie să mă pregătesc pentru acest moment, să studiez foarte mult. Și iată că într-un an dificil și plin de neprevăzut, mă bucur să văd cum visul meu devine realitate”, încheie Laura.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Olivia Addams ocupă locul trei în top radio Polonia cu piesa Are we there

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Global Records

Olivia Addams, artista din România care a cucerit Polonia cu piesele sale, obține o nouă performanță cu cel mai recent single al său, Are we there. Piesa ocupă locul trei în topul radiourilor din Polonia, iar în România este difuzată pe radiourile comerciale. Tot în această ţară, Are we there este prezentă și în top 100 TV, pe locul șapte, dar și în top 200 Shazam, pe locul 14. De asemenea, este ascultată la radio și TV atât în Rusia, cât și în Turcia.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Pe Spotify, piesa are peste 600.000 de streams și este inclusă în playlist-uri importante pe Apple Music. În mediul digital, Are we there este ascultată în țări precum Spania, Brazilia, Rusia, Armenia, Polonia și România.

 

“Sunt nespus de fericită și onorată când văd cât de mult sprijin primesc din partea voastră, a tuturor. Nu am crezut vreodată că voi fi atât de norocoasă să vă am alături și să obțin aceste rezultate, îmi trăiesc visul în fiecare zi, iar asta se întâmplă datorită vouă! Vă iubesc foarte mult și sunt gata să vă ofer mult mai mult de atât. Fiți pe fază și pregătiți pentru ceea ce urmează”, a declarat Olivia.

Olivia Addams este o artistă completă și o adevărată inspirație pentru toți cei care o urmăresc. Vocea sa vibrantă și look-ul electrizant sunt memorabile pentru public, iar piesele sale au, pe lângă un sound fresh care creează dependență, și câte o poveste inspirată din viaţă. Cântecele ei au succes atât în România, cât și în străinătate, unde sunt extrem de apreciate atât pe radio, cât și în mediul digital. Olivia lucrează foarte mult și este total dedicată muzicii, iar în curând va lansa un nou single care poate deveni piesa preferată pentru toți ascultătorii.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Alina Eremia ocupă primul loc în topul Mediaforest cu piesa Noi

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Global Records

Piesa Noi, semnată de Alina Eremia, urcă în topul Mediaforest și ocupă primul loc în cele mai ascultate piese de pe radio din ultima perioadă. Și în mediul digital, melodia are rezultate foarte bune și este extrem de apreciată: 273.000 de streams pe Spotify, aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube și 71.000 de streams pe Apple Music.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

“Vreau să încep prin a mulțumi echipei mele de la Global Records, W Management, Ngm Creative și, nu în ultimul rand, celor doi oameni alături de care am scris piesa Noi, Alexandru Pelin și Turcu. Le mulțumesc pentru implicare, pentru că au crezut în piesă și în proiect, fiecare dintre ei contribuind la acest succes. Sunt extrem de fericită că munca, toate orele petrecute în studio și, în același timp, joaca de acolo și sinceritatea transpusă în muzică vibrează cu oamenii. Mulțumesc celor care mă ascultă și mă susțin. Este o reală binecuvântare să mă pot exprima prin muzică și inspira de la oameni”, a declarat Alina Eremia.

Artista a încheiat anul 2020 cu trei piese în top 100 Mediaforest, iar rezultatele pentru anul acesta nu au întârziat să apară. Alina pregătește noi lansări și cât de curând își va surprinde fanii cu o nouă piesă care, cu siguranță, îi va cuceri.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Smiley şi Killa Fonic „Lasă inima să zbiere”! Ascultă aici cea mai nouă piesă!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Smiley lanseaza prima sa piesa din 2021, alaturi de Killa Fonic, „Lasa inima sa zbiere!”, o piesa despre eliberare si tacerea din relatii, care se va regasi pe noul sau album, al cincilea din cariera sa artistica, ce se anunta a fi surprinzator ca stil, colaborari si imagine.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

„Urmeaza cateva lansari neasteptate, pregatesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de strada. Nu este ceva nou pentru muzica si istoria mea, insa este cumva surprinzator in acest moment al vietii mele si este o completare de atitudine, revolta si libertate a zonei romantice in care am asezat muzica mea in ultima perioada”, anunta Smiley despre noul sau proiect muzical.

„Lasa inima sa zbiere” este despre tacerea necesara intr-o relatie pentru a lasa iubirea sa vorbeasca pe limba ei. Colaborarea muzicala dintre Smiley si Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistica, in ciuda antitezei in care îi plaseaza o parte din public, si de la aprecierea pe care fondatorul si producatorul HaHaHa Production o are pentru acesta: Killa mi se pare o voce puternica a generatiei lui, a noului curent hip-hop din Romania si pariam ca va ajunge sa aiba ceva de spus acum multa vreme, cand l-am auzit prima data pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos si incapatanat sa faca lucrurile dupa cum simte, chiar daca le impinge la extrem. Desi aratam si suntem perceputi diferit, chiar avem multe in comun si ne preocupa mereu sa gasim what’s next, what’s new”, povesteste Smiley despre colaborarea pentru piesa „Lasa inima sa zbiere”.

„Toti stiu ca Smiley este extrem de strict in a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu ma înșel, ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru ca ma simt șmecher ca am făcut așa piesa cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternica, suntem foarte periculoși împreuna”, adauga Killa Fonic despre intalnirea creativa cu Smiley pentru noua lansare.

 

Co-productie HaHaHa Production, Cat Music si Global Records, cu muzica si versurile semnate de Smiley si Killa Fonic, cu productia facuta de Florin Boka, Lucian Nagy si Serban Cazan si clipul regizat de SAN, „Lasa inima sa zbiere” aduna indragostiti, dar si pe cei care nu sunt încă indragostiti, sub acelasi reflector si isi face loc in orice playlist de party.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Muzica

Înainte de Valentine’s Day, Elena oferă cadou îndrăgostiților „Trandafiri”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Cat Music

Elena este una dintre cele mai iubite artiste din România, care reușește de fiecare dată să transmită publicului emoție pură prin muzica sa. Cântăreața își surprinde fanii cu fiecare apariție, iar înainte de Ziua Îndrăgostiților, Elena oferă un cadou muzical sensibil. „Trandafiri” este cel mai nou single pe care artista l-a pregătit fanilor și tuturor celor care iubesc sau au întâlnit măcar o dată dragostea.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Compusă de către Vlad Octavian Lucan alături de Alexandru Pelin, „Trandafiri” este o melodie despre o dragoste apăsătoare, plină de orgolii, dar în același timp atât de sinceră. Fiecare petală este o declarație de iubire, iar fiecare spin reprezintă durerea pe care o simțim atunci când cel de lângă noi ne rănește. Astfel, acești „Trandafiri” evidențiază etapele unei relații ce începe de la un simplu boboc ce se transformă în cea mai frumoasă floare. „Trandafiri este esența pură a unei relații ce se clatină, dar se încăpățânează să reaprindă dragostea”, declară Elena despre piesă.

 

Cu un videoclip de imagine puternic în care Elena interpretează rolul unei femei ce înflorește atunci când întâlnește fericirea, piesa „Trandafiri” reprezintă și cea de-a treia colaborare a artistei cu NGM: „La filmările videoclipului a fost cu cântec și la propriu și la figurat. După ce era totul așa cum trebuie: eu aranjată, machiată, coafată, toată lumea la cadru… După fix 15 minute de filmare a venit o furtună ce a durat până a doua zi. A fost o experiență, puteam face un vlog: cum să strici machiajul și părul în 15 secunde. A doua zi de filmare s-a comportat exemplar, am filmat înăuntru și nu s-a luat lumina. Cu toate acestea, clipul a ieșit excepțional, chiar mai bine decât îl plănuisem”, povestește Elena.


Povestea cinematografică ce se îmbină cu versurile emoționante ale piesei și beat-urile pop dance, dezvăluie o latură sensibilă, diafană, plină de naturalețe a artistei.

 

Hituri în limba aromână precum „Lună Albă”, „Ela Ela” și „Steaua imshata”, dar și piese de succes precum „Ecou”, „Disco Romancing”, „The Balkan Girls”, „Mamma mia” și „Până dimineața” au cucerit publicul și topurile de specialitate de-a lungul timpului. În urmă cu un an, Elena și-a cântat povestea de iubire și a lansat „Numele tău”, unul dintre cele mai emoționante single-uri din cariera artistei. La finalul anului 2020 a lansat „Vulnerabili” o piesă de dragoste ce subliniază cele mai intense trăiri și sentimente.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending