Connect with us
Avatar

Published

on

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Mihai Bendeac este obsedat de munca, incat este dispus sa renunte la orice pentru a fi pe deplin multumit de rezultat. Din pacate, actorul pare sa renunte chiar si la sanatatea lui, punandu-se in pericol, informeaza cancan.ro.

MS_Mihai Bendeac_211010_0034

De cand a inceput sa filmeze pentru noul show de comedie pe care il produce, Mihai Bendeac pare sa fie si mai mult cufundat in munca.

Actorul isi face din ce in ce mai putin timp liber pentru viata persoanala si, mai mult, chiar si pentru lucrurile normale-uzuale. Mai exact, atunci cand se apuca de munca, Bendeac uita sa manance, sa se odihneasca si se surmeaza la maximum.

Acest lucru a inceput sa aiba efecte negative asupra organismului sau si, desi are doar 30 de ani, oboseala isi spune cuvantul. Obsedat ca emisiunea sa fie una perfecta, Mihai a ajuns nu o data ci de mai multe ori chiar sa lesine pe platourile de filmare, avand caderi de calciu si de glicemie. Se pare ca vedeta tv nu a vrut nicio clipa sa apeleze la serviciile medicale, invocand ca nu are timp de pierdut si ca isi revine singur.

Asa se explica cum, in momentul de fata este sleit de puteri, dar si mai mult se explica modul in care Bendeac isi apara emisiunea, a carei emisie este momentan sub semnul intrebarii.
Actorul si-a supărat rău sefii după ce, zilele trecute, a vrut să-l aducă in emisiunea sa pe jurnalistul Radu Banciu, un aprig “dusman” al Antenelor si concurent al lui Mircea Badea.

De aici, s-a ajuns până la posibilitatea de concediere si asta nu in termenii cei mai amiabili. Bendeac poate fi dat in judecata pentru prejudiciere imaginii, iar daunele pe care le va fi nevoit să le plătească nu sunt deloc neglijabile.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending