Connect with us

Televiziune

VIDEO Mihai Bendeac arata ce personaje nu avea voie sa interpreteze la Antena 1. Dan Voiculescu, Mircea Badea, Mihai Gadea, Radu Tudor sau Radu Banciu, NU pe post!

Published

on

Mihai Bendeac a dat publicitatii o serie de documente care arata ce personaje nu trebuiau interpretate in emisiunea Icomedy de la Antena 1. Fostul realizator a postat pe contul sau de Facebook discutia cu manangemantul Antena 1 pe vremea cand era realizator al emisiunii IComedy.

Toate acestea au venit dupa ce Bendeac a prierdut contractul cu Pro TV unde urma sa ocupe un scaun de jurat in show-ul Romanii au talent, alaturi de Andi Moisescu, Andra si Cabral.

In mailul prezentat de Mihai Bendeac era recomandat sa nu fie interpretate in show-ul sau personaje ca Dan Voiculescu, Mircea Badea, Mihai Gadea, Radu Tudor, CRBL, Iosif Sava, Regele Mihai, Radu Banciu, Valentin Stan sau Stelian Tanase.

Negocierile dintre Mihai Bendeac pentru un scaun de jurat la “Romanii au talent” si PRO TV au cazut! Explicatia actorului, aici!

document bendeac1

Bendeac mai posteasa pe contul sau de Facebook fragment dintr-un process verbal al întâlnirii de mediere pe care a avut-o cu Antena 1 dupa incetarea contractului de colaborare.

bendeac document2

https://www.youtube.com/watch?v=p-2lxwDMKfk

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending