Connect with us

Emisiuni

Mihai Bendeac, copleșit de emoții în Bootcamp-ul X Factor: ”Nu mai vreau să fiu Bănică! E înspăimântător de greu”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Încă de la finalul audițiilor din acest sezon X Factor, Mihai Bendeac a bănuit că etapa următoare nu va fi ușoară, însă prima ediție de Bootcamp, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, a fost un carusel al emoțiilor pentru prezentator. 

Mihai Bendeac a fost copleșit de trăiri în primul său Bootcamp, în calitate de prezentator ”X Factor”. Văzând cum jurații trebuie să aleagă doar patru concurenți din grupele de câte zece tineri cântăreți, actorul a mărturisit că nu îi va mai invidia niciodată pe aceștia. ” Urmează partea cea mai grea a acestei competiții… Nu mai vreau să fiu Bănică, nu mai vreau nici viața lui Bănică, numai vreau nimic de la el! E înspăimântător de greu! Eu n-aș fi putut să fac asta, m-aș fi ridicat demult de pe scaun…”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

  • În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.
  • Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.
  • Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediț ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending