Connect with us

Life Style

Mihai Bendeac, fostul jurat Romania Danseaza: “Prestatia mea in acel show nu a fost apreciata…”

Published

on

Actorul Mihai Bendeac incearca sa ofere curiosilor un raspuns al intrebarii ” De ce a fost inlocuit cu Connect-R in show-ul Romania Danseaza?” pe pagina sa de facebook.

“Primim, de câteva zile, extrem de multe (cam prea multe) întrebări legate de motivul pentru care eu nu mai fac parte din juriul formatului internațional “România Danseaza”, fiind “înlocuit” cu Connect-R.

Nu putem avea niciun răspuns plauzibil, pentru ca nici noua nu ni s-a dat vreun răspuns, cu toate ca preselectiile au fost promovate folosindu-se imaginea juratului Mihai Bendeac.

Nu pot sa presupun decât ca prestatia mea in acel show nu a fost apreciata ca satisfacatoare de catre conducerea departamentului de divertisment al stației. Sau echipa de producție a fost nemulțumita de mine.. In fine.. Oricare ar fi motivul, mi-l asum eu in mod arbitrar. Poate ca nu am fost indeajuns de bun pentru ceea ce se dorea de la mine in acel show.

Alt motiv pentru care producatorii romani sau englezi sa decida eliminarea mea, nu prea vad. Sau poate am fost prea implicat in ce traiam acolo încât nu m-am controlat si poate, uneori, am sarit calul.. Dar asta sunt eu..

Pentru mine insa, acest gen de a face televiziune e fascinant si chiar a fost o experiența minunata, pe care sper sa o repet cât de curând pe tv, pasionat fiind de a încerca sa-i fac pe oameni sa viseze si sa-si doreasca mereu mai mult de la ei insisi! Si ce frumos când descoperi si suflet, pe lângă talent.

Deci da. Suntem in discuții si pentru un nou talent show.

Le doresc mult succes foștilor colegi din echipa “RD”. E un format profund omenesc. Te poți îndrăgostiți, te poți redescoperi, te poți insura(sic!), te poti bucura de momente de geniu.

Noapte buna, copii!

Adio, România Danseaza!

PS – Apropo, o chestiune care denota “respectul” pentru munca unui om.. Rog persoana responsabila de transformarea paginii de Facebook a show-ului “In Puii Mei” in pagina cu postări pornografice, sa se oprească. Dar poate cer mult prea mult..”, a scris Bendeac.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending