Connect with us

Emisiuni

Mihai Bendeac revine cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei” – „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Din 16 martie, de la ora 20.30, super-comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”. 

Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, autentic.

De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

”Sper ca această emisiune să fie, pentru mulţi, motiv de bună-dizpoziţie. Şi sper să aud pe stradă replici din show. “În puii mei” nu înseamnă Bendeac. “În puii mei” înseamnă cea mai bună şi mai tânără echipă de actori din România. Veţi vedea şi vă veţi convinge. Aşadar, te uiţi o seară, râzi o săptămână”, a declarat actorul Mihai Bendeac.

“În puii mei” este unul dintre show-urile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă.

Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul “În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

mihai bendeac - Amza Pelea IN PUII MEI ANTENA 1

IN PUII MEI  Mihai Bendeac ANTENA 1

IN PUII MEI
Mihai Bendeac ANTENA 1

MIHAI BENDEAC - IN PUII MEI  ANTENA 1

MIHAI BENDEAC – IN PUII MEI
ANTENA 1

MIHAI BENDEAC - IN PUII MEI - ANTENA 1 (1)

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending