Connect with us

MAGAZIN

Mihai Bendeac sare in apararea lui Cristi Burci, dupa difuzarea materialului video cu “Baby Broker”

Published

on

 

Actorul Mihai Bendeac, intr-o postare pe contul de Facebook vine in apararea fostului sau sef de la Prima Tv, Cristi Burci.

Mircea Badea a prezentat aseara in cadrul emisiunii sale de la Antena 3 un material video in care se presupune ca apare Cristi Burci in calitate de “baby broker”.

 

Redam in continuare postarea lui Bendeac de pe Facebook:

 

Nu cred ca cineva are vreo problema cu adoptiile internationale. Angelina Jolie a infiat vreo 200 de copii sau ceva. 

La începutul anilor 90, in România lui Iliescu, sistemul era atât de corupt încât pentru o adoptie internațională, un cetățean străin era nevoit sa plătească mita: miliției, Judecătoriei, sistemului sanitar si lista este infiorator de lunga.

Ceea ce este mai dramatic, e faptul ca romanii (unii dintre ei, care astăzi sunt publicul perfect al spalatorilor de creiere) erau atât de jegosi, spurcati, infecti încât nu erau altceva decât niște vanzatori ordinari. Nu-si dădeau copilul spre adoptie pentru a-i oferi o șansa. Ci ca sa aibă bani pentru televizor color, vreun Opel second hand sau mai stiu eu ce.

Deci avem niște familii de jegosi in care un copil este mai degrabă prizonier, victima. Avem un sistem iliescian ticalos si corupt in care pentru o adoptie (LEGALĂ!!!) erai nevoit sa dai spagi unui sir infinit de entitati, intr-o tara in care minerii te băteau pe strada daca aveai ochelari fiindcă “erai intelectual”.

De cealaltă parte, avem familii de americani, canadieni, francezi sau ce-or mai fi fost, care si-ar fi dorit un copil atât de mult încât au fost in stare sa vina in aceasta tara (care era privita atunci cam cum ne raportam noi acum la Bagdad) si sa facă niște sacrificii imense.

De unde sa știe americanii aia traseul infinit al spagilor prin care sa treci ca sa adopti (repet, LEGAL) un copil intr-o tara bananiera precum era a noastra sub tatuca Iliescu? Evident ca aveau nevoie de o persoana de legătura.

In acei ani, persoanele de legătura erau denumiti “baby broker”. Mulți dintre ei erau foști ghizi ONT (Oficiul Național pentru Turism).

Ei ajutau (contra unui comision) aceste familii sa adopte copiii romani care avusesera ghinionul de a se naste in familii de neoameni, de brute infecte fără inima si constiinta. Ai căror părinți romani i-ar fi dat pentru câteva perechi de blugi.

Ca acești “baby brokeri” își opreau si ei un comision, poate fi considerat moral sau imoral. Eu nu as fi facut asta contra-cost. Desi, pana la urma depuneau o munca, stateau pe drumuri, băteau la usi.

Eu sunt fericit sa cred despre mine ca as fi facut asta pe gratis. Orice doar sa scot cât mai mulți copii din astfel de familii si sa le ofer o șansa.

Si mai sunt convins ca mulți romani din America, din Canada sau, ma rog, din diaspora, astăzi, multumesc cerului ca au avut o șansa. Iar fratii lor…

Nu ma interesează de unde are banii patronul postului care-mi difuzeaza show-urile. Poate e cel mai corupt om din România. Treaba dansului si a justiției. Atâta timp cât patronul, indiferent de numele lui, se limiteaza strict la a difuza prestatia mea asa cum am gandit-o , fie ca ii convine sau nu, e perfect. Postul TV este un mijloc de comunicare între mine si public.

Dar sa-i faci cuiva o vina ca ajuta in 1990 niște copii sa aibă șanse de supravietuire in afara unei tari care DOAR prin șpagă si mita ii acorda dreptul inalienabil la adoptie, mi se pare incorect, injust, imoral.

Spune sau descopera sau infiereaza sau demostreaza altceva. Demonstrează ca a furat, daca a furat. Si nu vei auzi de la mine sau de la Mondenii decât: “E treaba Justiției. Sa judece si orice decizie va fi respectata.” Replica urmata, imediat, evident, de o parodie cu Voiculescu si Burci in aceeasi celula. Poate nu credeti. Dar exista actori independenti. Si pe care oricum ii cam doare-n p..a de TV lately fiindca vedem ca totul se muta online. Unde ai nevoie de o camera hd pentru a fi propriul mogul. Asa ca… 

Dar strict in acest caz cu “baby brokerajul”, sunt alături de Cristi Cristian Burci.

Dar am un avantaj moral in fata dansului. Eu as fi facut asta GRATIS.

Poate si de asta eu sunt actor si dumnealui mogul. Si nu invers.

O zi faina tuturor!

PS – Sunt si alături de Mondenii.

PPS – Ma bucur ca, in adâncul fiintei mele, am rămas un copil.

PPPS – Referitor la “PPS”. Nu, domnu Burci! Ma simt bine in familia mea. Daca e nevoie, va contacteaza ai mei! 

PPPPS – Imi vin pe banda glume cu copii. :)))

PPPPPS – Pentru mai multe lamuriri, urmariti reportajul emisiunii ”In premiera”, de la Antena 3, reportaj intrat in selectia finala pentru premiile Emmy International (da, astea chiar sunt niste premii serioase nu pacalelile alea de doi lei cu New York Festivals  ) Veti vedea in acel reportaj destinul unui copil plecat versus cei ramasi…

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Spectacolul Gala Premiilor UCIN 2019 – regal al melodiilor emblematice din filme celebre

Published

on

 

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai longeviva gală de film din România, Gala Premiilor UCIN, care va avea loc pe 27 mai 2019 la Teatrul Național București. Juriul din acest an, prezidat de regizorul Cristi Puiu, a avut o sarcină grea, anul trecut fiind un an care a adus pe ecrane filme care au atras atenția comunității internaționale, aducând și premii importante și dezbateri pe măsură.

Gala Premiilor UCIN 2019 va pune în scenă un spectacol grandios care gravitează în jurul melodiilor consacrate din filme celebre. Evenimentul se va deschide în acordurile Orchestrei Metropolitane București, condusă de Daniel Jinga, aflat deja la al treilea an de participare la Gala Premiilor UCIN. Sub bagheta sa, orchestra va interpreta alături de artiști români de valoare melodii din filme celebre care au rămas in conştiinţa publicului, marcând diferite momente din istoria cinematografiei.

Conceptul artistic al galei va pune în lumină valoarea melanjului artelor în film, pentru că filmul înseamnă și muzică, scenografie, artă plastică, literatură, umor, dans, poezie. Spectacolul va aduna în fața publicului cele mai iubite și apreciate personalități ale momentului, printre care vor păşi pe covorul roşu și pe scena Teatrului Național București Tora Vasilescu, Magda Catone, Mircea Diaconu, Olimpia Melinte, Adrian Titieni, Cristina Cioran, Adrian Nartea, Mihai Bisericanu, Paula Chirila, Ovidiu Lipan Țăndărică, Lora, Adina Pintilie, Iuliana Tudor, Amalia Enache, Nicoleta Nucă, Adrian Nour, Ana Baniciu, Virgil Ianțu, Irina Margareta Nistor, Alina Pușcas, Cosmina Dobrotă, Virginia Rogin, Rodica Negrea, Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu, Ana Ciontea, Silvana Mihai, Nicolae Mărgineanu și Maria Ploaie, Paul Negoescu și Denis Ștefan.

Gazda Galei Premiilor UCIN din acest an va fi Cătălina Grama (alias Jojo), aflată deja la a doua colaborare pentru prezentarea evenimentului. Vedetă de film şi televiziune, cântăreață și actriță, Cătălina Grama este alegerea cineaștilor pentru cea de-a 47-a ediție a Galei UCIN, prestigiosul eveniment al Uniunii Cineaștilor din România, cea mai mare asociaţie de cineaşti profesionişti din România, care premiază creațiile cinematografiei românești din anul precedent.

Evenimentul va reuni în Sala Studio a Teatrului Național București crema industriei cinematografice românești, vedete și personalități şi va pune in centrul atenţiei obiectivul principal al Uniunii Cineaștilor din România – susţinerea valorilor tinerei generaţii de cineaşti români.

Festivalurile au devenit extrem de importante pentru tinerii cineaști, sunt promovați altfel după ce participă la un festival, cariera lor înflorește, punctajul festivalier îi ajută în concursurile cinematografice să câștige sprijin financiar și să își promoveze viitoarele proiecte.” – a declarat Laurențiu Damian, președinte UCIN. Sprijinirea și promovarea cineaștilor români este principalul obiectiv al UCIN, uniunea susținând participarea membrilor UCIN în cadrul unor organisme cinematografice internaţionale, la festivaluri cinematografice, conferinţe, reuniuni de lucru, alte manifestări importante de specialitate din ţară sau străinătate. De asemenea UCIN susţine programe de formare şi perfecţionare profesională în ţară şi străinătate, iniţiază acţiuni pentru protejarea şi perpetuarea memoriei personalităţilor, care au adus o contribuţie importantă la dezvoltarea şi afirmarea cinematografiei naţionale şi internaţionale. ”Tânăra generație este așteptată și primită cu brațele deschise în uniune, pentru că viitorul cinematografiei depinde de ea și cea mai mare realizare a unui profesor este să fie întrecut de elevii săi”- a mai adaugat presedintele UCIN, Laurentiu Damian.

Asociația Cineaștilor din România a luat naștere în anul 1963, la inițiativa unor cineaști legendari precum Victor Iliu, Ion Popescu Gopo, Mihnea Gheorghiu, Liviu Ciulei, Paul Călinescu și Mircea Drăgan. In 1990, asociația a devenit Uniunea Cineaștilor din România, iar din 1972, Uniunea a început să decerneze anual premii, în cadrul Galelor UCIN, recompensând performanțele cinematografice din anul anterior.

Gala Premiilor UCIN 2019 este un eveniment organizat de Uniunea Cineaștilor din România în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei, proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, producător Revolver Events.

 

Sponsorii Galei Premiilor UCIN 2019 sunt: Alira, Cocoșu Roșu, Diamond by Adesgo, Gerovital, Hedone, Dav Global, Masaya, Opulence Ballroom, Parma Food (Green Coco, Veuve du Vernay), Mister Rose, Miau by Clara Rotescu, Trends by Adina Buzatu, Organic India, Balans Salon, ProNutrition, Inovenio Glassware.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

MAGAZIN

Anca Vlad, desemnată „Cea mai puternică femeie din afaceri” din România

Published

on

 

Cele mai influente și de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate în cadrul Galei Capital – Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaște ambiția și meritele celor mai puternice doamne din țara noastră.

Cu această ocazie, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost desemnată „Cea mai puternică femeie de afaceri” din România. Premiul a fost înmânat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezentă la gală alături de Otilia Ostroțki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena şi Sorin Chirculescu, director marketing Catena.

După înmânarea premiului, Alina Marinescu a citit un mesaj din partea președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Felicit toate doamnele câştigătoare din această seară, cred în businessul şi în antreprenoriatul feminin românesc, repere şi componente de bază în dezvoltarea României. Mă bucură enorm această recunoaştere a meritelor noastre, suntem mândri şi onoraţi pentru acest premiu, transmit din tot sufletul mulţumirile echipei pentru performanţele obţinute în cei 20 de ani în care farmaciile Catena au devenit brandul numărul 1, 100% românesc, care este mereu alături de români, în acţiunile de promovare a stilului de viaţă sănătos şi în campaniile de caritate şi sociale. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare!”.

Organizatorii au argumentat acordarea distincției „Cea mai puternică femeie din România” președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Nu mai există niciun dubiu că mediul de business feminin din România cunoaşte o dezvoltare din ce în ce mai accelerată, în condiţiile în care tot mai multe companii cooptează în conducere reprezentante ale sexului frumos şi din ce în ce mai multe firme sunt conduse de către femei-antreprenor. Anca Vlad, creatoarea și proprietara Fildas-Catena este singura femeie care a intrat în primele 10 locuri ale milionarilor români în Topul realizat de revista Capital în 2018, Catena fiind și cea mai mare rețea de farmacii din România”.

Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, Fildas-Catena, având în prezent peste 6.400 de angajați. Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din țara noastră, iar Fildas Trading, al doilea cel mai mare distribuitor de profil din România.

Recent, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost distinsă cu trofeul „Cea mai influentă personalitate din business” la Gala Forbes Woman, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, clasându-se pe primul loc în 2019 în Topul „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România”, pentru al doilea an la rând.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

La 11 ani, Smiley si-a sarbatorit HaHaHa Production printr-o petrecere de nota 10

Published

on

 

11 ani de HaHaHa Production au fost sarbatoriti cu peste 3 ore de muzica live, cu sute de persoane alaturi, cu amintiri si imbratisari, in cea mai extinsa familie, cu toti artistii si prietenii din istoria companiei, dar si cu cei mai mari producatori muzicali internationali, aflati acum la finalul sesiunii muzicale #MusicJourney din Romania.

Feli, Liviu Teodorescu, Corina, Alex Velea, Adda, Nicole Cherry, Ruby, Anda Adam, Jo, Cabron, What’s Up, Sore, Dorian, Seredinschi, Speak, Raluk, Damian Draghici sunt doar o parte dintre cei care au urcat pe scena si au cantat live, alaturi de Smiley, de band-ul lui si de toti invitatii prezenti cele mai cunoscute piese din istoria lor alaturi de HaHaHa Production. Tot Smiley a fost cel care a dat tonul petrecerii, el a cantat una dintre cele mai cunoscute si premiate piese, Acasa. Dupa aproape trei ore de muzica live, Smiley a valsat cu Feli, a stat cu Damian Draghici “In statie la Lizeanu” si a aprins scanteia cu Dorian, in timp ce artistii HaHaHa Production au urcat pe scena cu 11 torturi in corul de “Multi ani traiasca” al prietenilor prezenti.

Cand ajung in momente din astea festive, realizez cat timp a trecut si ca, de fapt, am lucrat cu aproape toti artistii din Romania. HaHaHa Production este un vis al meu pe care l-am inceput doar cu o dorinta uriasa de a face muzica, sperand mereu sa ajunga la cat mai multi oameni. Atat!”, povesteste emotionat Smiley care acum 11 ani a pornit acest drum cu o mana de prieteni si o mare dragoste fata de muzica.

Alaturi de Smiley la petrecerea sa au venit inarmati cu multa pofta de distractie si dans printre altii si Andreea Esca alaturi de sotul sau, Alexandre Eram, Pavel Bartos, Marius Moga, Iulian Moga, Iulia Vantur, Adrian Sarbu, Cristina Iacob, George Pistereanu, Lino Golden, Tequila, Raluca si Walter Zenga, fosti si actuali concurenti de la Vocea Romaniei sau Romanii au talent, oameni de radio si televiziune si cei mai multi dintre artistii noi sau vechi ai HaHaHa Production.

11 ani inseamna in primul rand prietenii multe castigate, unele pierdute, munca multa si ore nedormite, dar mai ales, sute de piese scrise si compuse de noi. Sunt fericit ca am avut curajul sa pornesc la drum doar cu un vis si cativa prieteni. Sunt si mai fericit ca muzica noastra e ceruta si ascultata de atatia oameni. Dupa un deceniu de HaHaHa Production sunt convins ca asteptarile vor fi si mai mari de la noi”, marturiseste Smiley.

11 ani de HaHaHa Production inseamna si peste 700 de piese compuse, 110 artisti pentru care s-a scris si compus muzica si nenumarate premii adjudecate. HaHaHa Production este un pionier si in online-ul romanesc, primul canal pe Youtube si primul cont de Facebook, iar canalele artistilor aduna azi peste 1 milliard de vizualizari, cu aproape 3 milioane de subscribers. Dintre cele mai importante premii oferite de industria muzicala, peste 25 de premii au fost castigate de Smiley de-a lungul anilor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending