Connect with us
Avatar

Published

on

Din cauza emisiunii pe care o difuza de ceva vreme, Mihai Bendeac este implicat intr-un scandal care pare sa ia proportii si care afecteaza si alte persoane. Printre “victime” se numara si fosta logodnica a actorului, informeaza cancan.ro.

mihai bendeac teatru

Putini stiu poate ca in urma cu cativa ani, Mihai Bendeac era pe punctul de a se casatori cu Andreea Vasile, fosta concurenta la “Big Brother”.

Actorul nu era atat de cunoscut ca acum, insa era la fel de disperat dupa munca si implicat in tot soiul de proiecte, ceea ce automat a dus la distrugerea relatiei.

Din fericire, cei doi au ramas in relatii foarte bune, ambii ajungand actori. Drept dovada, Misu a apelat la fosta logodnica pentru multe dintre proiectele sale, dar si in momentul in care a demarat “IComedy”.

Andreea Vasile era una dintre actritele angajate pentru a interpreta diferite rolul din cadrul emisiunii. Acum, ca este incert totul si nu se stie daca Bendeac isi va mai putea continua proiectul, actorii angajati vor ramane si ei pe drumuri, iar Andreea va fi nevoita sa ramana doar cu piesele pe care le interpreteaza la Teatrul Godot.

Se pare ca Andreea si Misu se inteleg de minune, asa ca probabil nu va fi asa o mare dezamagire din partea actritei. Mai mult, tanara nu mai are niciun fel de sentiment fata de actor, dovada fiind faptul ca a putut lucra fara nicio problema in compania lui Bendeac si a Roxanei Vancea, cat timp cei doi au fost impreuna.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending