Connect with us

Emisiuni

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite în caravana X Factor: ”S-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a țipat”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al optulea sezon X Factor, care va avea premiera la Antena 1, duminică, 26 august, de la ora 20.00, vine cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați și prezentatori. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Una dintre noutățile acestui sezon o reprezintă chiar caravana X Factor. Dacă până acum, echipa X Factor mergea prin țară să descopere concurenţi cu factorul X, de data aceasta lucrurile se întâmplã cu totul şi cu totul altfel.  Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin se întâlnesc cu concurenții care au venit în faţa juriului pentru a-şi testa factorul X tocmai pentru a-i cunoaște mai bine, în mediul lor, acasă la ei.

Călătoria celor doi prezentatori împreună cu echipa X Factor a fost una în care s-au trăit cele mai diverse experiențe, unele dintre ele cu adevărat inedite.

”În această caravană s-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a țipat,s-a ajuns la paroxism. În 4000 de km am avut timp să trecem prin toate stările posibile”, mărturisește Vlad Drăgulin.

Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending