Connect with us

AUDIENȚE TV

Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu pentru o puștoaică pasionată de dans! Show-ul Românii au talent rămâne lider absolut de audiență!

Bianca Avram și aseară l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese butonul auriu

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Ești un talent mai mare decât poate cuprinde o reprezentație”, i-a zis aseară Andi unui concurent după ce a fost impresionat de munca lui. Este o stare de uimire constantă, de bucurie pentru că fiecare sezon oferă șansa de a cunoaște concurenți care reușesc să se depășească, să pregătească prestații de neuitat pe scena de la Românii au talent. Și de această, cei de acasă au urmărit emisia cu sufletul la gură și nu au ratat niciun minut.  

Are doar 16 ani și vine din Constanța, iubește dansul și spune că toată ziua este în sală pentru a se pregăti. De la mișcări simple a ajuns la un nivel mai ridicat și consideră că ”dansul este un mod liber de a mă exprima”. Ea este Bianca Avram și aseară l-a făcut pe Mihai Bobonete să apese butonul auriu care a trimis-o direct în semifinale. ”Vin din ce în ce mai mulți copii talentați. Cu fiecare număr pe care-l văd, e mai bun decât celălalt. A fost spectaculos”, a spus juratul înainte de a o recompensa cu cea mai mare apreciere posibilă în show, în acest moment.

Cea de-a noua ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.2 puncte de rating și 45.2% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea doar 3.0 puncte de audiență și 10.4% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2.6 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21:29, aproape 3.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Ceilalți concurenți care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Natalia Bendre, Garry Cozma, Larisa Nițu și Horiațiu Apostol, Monique Family, Ana Maria Chirilă, Wise Fools, Ioana Badea, Husein Ozgur, Bettina Bogdan, Augustin Sandu, Marcel Amarandei, Cătălina Bașoldea, Academia de arte marțiale ”Nicu Dascălu” și Andra Leon.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending