Connect with us

EVENTS

Mihai Călin, nominalizat la Gala Premiilor UNITER, pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”

Published

on

Actorul Mihai Călin, cunoscut publicului larg atât din rolurile de pe scena teatrală sau film, dar şi ca prezentator tv, se află pe lista celor nominalizaţi la titlul de Cel mai bun actor în rol secundar, în cadrul Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), ce va avea loc luni, 25 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB).

Actor angajat al TNB, Mihai Călin are şanse să obţină titlul de Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea personajului Caliban, din „Furtuna” după William Shakespeare, spectacol ce a avut premiera pe 27.04.2014 şi este regizat de Alexander Morfov.

La aceeaşi categorie, alături de Mihai Călin, mai sunt nominalizaţi actorii Andrei Huţuleac, pentru rolul Urechiatu΄ din spectacolulu „Mobilă şi durere” (Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” Bucureşti) şi George Peetz, pentru rolul Conférencier din „Cabaret” (Teatrul German de Stat Timişoara).

Mihai Călin a obţinut, în 2012, premiul pentru Cel mai bun actor cu rolul German din spectacolul „Băiatul din ultima bancă” de Juan Mayorga, în regia Cristian Theodor Popescu la Festivalul de Dramaturgie Contemporană, desfăşurat la Brașov.

Gala Premiilor UNITER a ajuns anul acesta la cea de-a XXIII-a ediţie, fiind cel mai important eveniment de recunoaştere a activităţii şi personalităţilor din lumea teatrului. Juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru: Monica Andronescu, Mircea Morariu şi Maria Zărnescu. Astfel, nominalizările pentru ediţia din 2015 a Galei Premiilor UNITER sunt următoarele:

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending