Connect with us

Emisiuni

Mihai Gadea si ziaristii Intact, protest in direct la Antena 1 si Antena 3

Published

on

Antena 1 si Antena 3 transmit in direct o editie speciala unde Mihai Gadea si ziaristii Intact Media dezbat situatia dezastruasa din cadrul trustului dupa ce Dan Voiculescu a fost arestat. Principala temere a ziaristilor de la Antena 3 este ca sediile trustului vor fi confiscate, astfel cel mai probabil emisia posturilor va fi intrerupta. 

In studio se afla Mihai Gadea, Dana Grecu, Carmen Avram, Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Felix Rache, Octavia Geamanu, Andreea Berecleanu, Razvan Cristescu, Gabriela Vranceanu Firea, Laura Nureldin, Mircea Badea, Sabina Iosub, redactori, reporteri, operatori, personal tehnic, etc.

In emisiune s-au alaturat politicieni, actori, formatori de opini si oameni simplii care simpatizeaza postul Antena 3.

Curios este faptul ca a fost inrerupta emisia Antena 1 unde trebuia sa fie difuzata in acesta seara show-ul „Splash, vedete la Apa”.

Antena 1 protest

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, legea mai favorabilă în cazul său. Totodată, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.

Instanţa a dispus confiscarea terenului de 29.000 de metri pătraţi din strada Gârlei şi a construcţiilor aferente care vor trece în patrimoniul statului. Sediul posturilor Antena şi cel al grupului de firme Grivco vor fi confiscate, a dispus Curtea de Apel Bucureşti, prin decizia definitivă dată în dosarul ICA.

Foto Credit: Captura TV Antena 3 / Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending