Connect with us

A-Z NEWS

Mihai Găinuşă prezent la şedinţa CNA pentru prelungirea licenţelor Radio 21

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să prelungească cinci licenţe ale Radio 21, în şedinţa de joi, la care a participat şi realizatorul Mihai Găinuşă, care a precizat că se află pentru prima dată la CNA, în cei 20 de ani ai carierei sale în radio, informeaza Mediafax.

CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Radio XXI SRL, parte a grupului Lagardère, de prelungire a licenţelor audiovizuale pentru staţiile Radio 21 Târgu-Jiu, Radio 21 Băneasa-Dobrogea Sud, Radio 21 Târgu-Mureş, Radio 21 Zalău şi Radio 21 Timişoara. Aceste cinci licenţe, care urmau să expire în lunile aprilie, mai şi iunie, au fost prelungite cu nouă ani.

La şedinţa CNA a fost prezentă o delegaţie a Radio 21, din care au făcut parte Andrada Burdalescu, reprezentantul grupului Lagardère în România, şi Mihai Găinuşă, realizator al matinalului difuzat de Radio 21 şi directorul artistic al Radio 21.

„Solicităm prelungirile licenţelor pentru cele cinci localităţi menţionate şi ne dorim foarte mult să dezvoltăm radioul pe care îl deţinem”, a spus Andrada Burdalescu, în şedinţa CNA de joi. Ea a precizat că din strategia de dezvoltare a Radio 21 face parte şi cooptarea în echipa acestui post, începând din septembrie 2014, a lui Mihai Găinuşă.

Citeste mai mult pe Mediafax.

CITESTE SI:

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending