Connect with us

Emisiuni

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, o legendă vie a sportului, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La doar 4 ani, Mihai Leu mergea la cursuri de înot, apoi la cursuri de tenis de câmp, iar la vârsta de 9 ani a intrat pentru prima dată într-o sala de box.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Duminica aceasta, telespectatorii Kanal D vor avea bucuria de a-l revedea, prin intermediul micilor ecrane, pe Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist. O adevărată legendă vie a sportului românesc, Mihai Leu vine în lumina reflectoarelor pentru a ne împărtăși povestea sa de viață uluitoare, dar și a ne dezvălui o serie de momente care i-au marcat activitatea sportivă.

Mihai Leu este născut la Hunedoara și a fost călăuzit către sport de către părinți, de la o vârstă fragedă. La doar 4 ani, Mihai Leu mergea la cursuri de înot, apoi la cursuri de tenis de câmp, iar la vârsta de 9 ani a intrat pentru prima dată într-o sala de box.

Ambiția, adrenalina și determinarea sunt cuvinte de ordine în familia lui Mihai Leu. Tatăl său a fost campion național de raliuri, fratele marelui campion român a fost și el pugilist, medaliat cu bronz, unchiul său era pasionat de box, acesta din urmă fiind și cel care l-a înscris la acest sport, iar tradiția sportivă continuă, fiul lui Mihai Leu fiind instructor de schi și snowboard, dar practică și ciclism montan.

Mihai Leu este primul român campion mondial la box profesionist, sport din care s-a retras neînvins, primul arbitru campion în ring, iar după ce s-a retras din din acest sport, s-a relansat în raliuri, unde a ocupat a ocupat prima poziție în campionatul național, iar trei ani la rând a fost campion național la competițiile de viteză în coastă.

“Ce te învață un K.O.?”, “Câtă durere ați îndurat pentru victorie?”, “Ați regretat vreodată că ați pus școala pe locul 2?”, “De câte ori v-a trimis la podea capitalismul?”, “Ați mai urca în ring ca Rocky Balboa?”, “A fost cancerul cea mai dură lovitură sub centură?”, “Este inima cel mai puternic mușchi al lui Mihai Leu?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminica aceasta primului campion mondial al României la box, Mihai Leu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Așadar, nu ratați emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, o ediție unicat, în care marele campion român Mihai Leu va face dezvăluiri uluitoare din activitatea sportivă, dar va împărtăși și povești incredibile din viața sa, duminica aceasta, la ora 22:30, la Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending