Connect with us

Emisiuni

Mihai Mitoşeru, la „2k1”, despre lucrul care o deranjează cel mai tare pe soţia sa: „Vin acasă şi fac foarte urât”

Published

on

Dacă e sâmbătă după-amiaza, e rândul vedetelor să demonstreze că au o jumătate ideală, alături de care formează cuplul perfect, în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată începând cu ora 17:00, la Antena 1. Săptămâna aceasta, Noemi şi Mihai Mitoşeru, Cristina Cioran şi Traian Văduva şi Maria şi Marcel Toader vin în platoul emisiunii, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu.

 

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida nu va ocoli nici de această dată întrebările indiscrete, iar răspunsurile oferite de Mihai vor stârni numeroase hohote de râs în platoul „2k1”. Spre exemplu, la întrebarea „Care este cel mai grav lucru pe care, dacă soţul l-ar face, tu ai fugi mâncând pământul?”, Mihai va răspunde relaxat: „Din când în când, mai merg în anumite biblioteci cu bunii mei prieteni Ţociu şi Bittman, să ne uităm la un meci şi să studiem nişte autori, ruşi sau nordici, depinde de moment, iar apoi vin acasă şi fac urât, în sensul că fac gălăgie, sperii căţeii, cânt şi cânt foarte prost, dar tare, încât trezesc tot blocul. Se întâmplă de câteva ori pe an!”, va povesti Mitoşeru, iar Noemi va completa şi ea: „E haios, dar pe mine mă enervează, că vreau să dorm!”.

 

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

 

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending