Mihai Petre este al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Mihai Petre este al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Seria juraților surpriză continuă și în această săptămână la iUmor. Mihai Petre va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției de duminică, ora 20.00, la Antena 1.

Advertisement

iUmor continuă cu cea de-a opta ediție de audiții, iar juratul surpriză care se va alătura show-ului în această duminică este Mihai Petre. „Îmi place să ies din zona de confort și iată-mă la iUmor. Este un mix interesant între curiozitate și depășirea limitelor, care m-a făcut să accept invitația. Sper ca prezența mea în emisiune să fie o surpriză plăcută. Abia aștept să îi cunosc pe băieți și să mă revăd cu Delia. Am jurizat foarte multe emisiuni și pot spune că am ceva experiență, însă sunt tare curios ce va ieși la iUmor!”, a declarat Mihai Petre. Totodată, acesta a completat:

„Nu știu cum voi juriza, întotdeauna contextul provoacă reacția mea ca jurat. Chiar nu știu cum voi fi, niciodată nu îmi propun nimic, doar merg cu inima deschisă așteptând să mă distrez, pentru că totuși e vorba despre o emisiune de umor. Nu îmi doresc să văd un număr anume, doar vreau să fiu surprins plăcut. Iubesc necunoscutul, îmi place să experimentez și sunt sigur că iUmor va fi o experiență plăcută pentru mine”, a spus cel de-al patrulea jurat al ediției de duminică. Mihai Petre, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor de duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Sezonul 12 iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, noul sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending