Connect with us

Emisiuni

Mihai Petre, o mare provocare după momentul lui CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva!

„Este cea mai grea jurizare din viața mea!“

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Încă din cea de-a doua gală, CRBL și Radu Țibulcă au primit una dintre cele mai dificile referințe de la ruleta personajelor – un hit al artistului indian Daler Mehndi. Chiar dacă la antrenamente totul părea că le merge pe dos, Crina Mardare, Adriana Trandafir și Ioana Macarie, respectiv profesorii de canto, actorie şi coregrafie au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-i ajute.

Rezultatul a fost unul pe măsură, încât la jurizare, Mihai Petre a exclamat: „Este cea mai grea jurizare din viața mea!“. Momentul integral, dar și cum s-au descurcat celelalte șapte perechi, telespectatorii pot afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Piesa pe care CRBL și Radu Țibulcă au fost nevoiți să o interpreteze se numește „Tunak Tunak Tun“, cântată de artistul indian Daler Mehndi. „Mie mi se pare că este un fel de strămoș al lui Gangnam Style pe partea de coregrafie“, a spus Alina Pușcaș, iar Pepe a completat-o: „Da, dar e varianta indiană“. 

La glume nu i-a întrecut nimeni pe CRBL şi Radu Ţibulcă.  Întrebat dacă stăpânește mai bine partea de canto sau coregrafia la piesa „Tunak Tunak Tun“, Radu Țibulcă a răspuns: „Actoria“. Imaginile surprinse în cadrul antrenamentelor „transmit“ însă contrariul. În plus, el a primit o avertizare de la Adriana Trandafir: „Te dau afară! Pe bune! Sunteți ca Stan și Bran! Stan și Bran într-o variantă modernă. Poveste, nu! Versuri, nu! Coregrafie, nu! Nu știu ce să spun! Sunt îngândurată“.

La sfârșitul orei de antrenament, Radu Țibulcă a mai făcut o glumă savuroasă, sperând că noaptea va fi un sfetnic bun pentru el și CRBL: „Când Dumnezeu îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Noi, dacă ne-o dat piesa asta, facem panaramă“. În ziua competiției, CRBL și Radu Țibulcă și-au concentrat toate puterile și au făcut un show ca la Bollywood. „E incredibil! Este cea mai grea jurizare din viața mea! E un contrast fantastic! Exact cum era între personaje. (…). Atmosfera pe care ați creat-o este genială, eu m-am distrat maxim!“, a exclamat Mihai Petre.

Advertisement

Ce note le-au acordat juraţii şi cum s-au descurcat celelalte echipe cu personajele primite la ruletă, telespectatorii pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY, iar până atunci îşi pot vota în continuare transformarea favorită din prima gala pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusive online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioana Alexandra

    6 aprilie 2023 at 01:16

    E de remarcat ca Radu Tibulca si CRBL au reusit sa iba un numar bun, contrar talentelor inexistente. Pe langa meritul lor, profesorii lor au facut o treaba exceptionala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending