Connect with us

EVENTS

Mihai Petre organizeaza a treia editie internationala a super concursului de dans sportiv Romanian Open

Published

on

In weekendul 10-11 mai, Mihai Petre organizeaza cea mai mare competitie de dans sportiv din Romania. Romanian Open, care se va desfasura la Sala Rapid din Giulesti, reuneste 300 de perechi din intreaga lume.

Printre acestea se vor afla si campionii mondiali la Latino, categoria sub 21 de ani. “Am inceput pregatirile cu ceva timp in urma pentru ca un eveniment de genul acesta este o adevarata desfasurare de forte.

Avem sute de echipe, zeci de arbitri si un adevarat regal al dansului sportiv. Imi doresc ca oamenii sa vina pentru a asista la un spectacol superb si pentru a se convinge de beneficiile dansului in viata noastra.”, a declarat Mihai Petre.

Romanian Open se va desfasura in weekendul 10-11 mai la Sala Rapid pe parcursul ambelor zile. Galele finale, semifinalele si finalele vor incepe la ora 19:00, atat sambata, cat si duminica. Biletele pot fi achizitionate direct din locatie.

romanian open - dans

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending