Connect with us

Spectacole

Mihai Petre organizează Cupa Stelele Dansului

Published

on

Mihai Petre le-a pregatit bucurestenilor un weekend plin de dans. Federatia Romana de Dans Sportiv impreuna cu Clubul de Dans Sportiv “Mihai Petre” organizeaza in perioada 1-2 octombrie, la Sala Rapid , competitia Cupa stelele Dansului,editia a X-a.

Pe parcursul celor doua zile de eveniment, in fata spectatorilor vor evolua 700 de dansatori romani. Intre acestia se numara si cei mai importanti dansatori sportivi romani ai momentului. “Va fi un super spectacol de dans. Cei prezenti vor avea ocazia sa vada dansatori sportivi de toate varstele, de la 6 pana la 40-45 de ani si toate stilurile de dans. Dansul este acelasi indiferent de varsta, dar efectul pe care il produce este complet diferit. In plus, va fi o competitie foarte puternica!”, a declarat Mihai Petre.

Mihai si Elwira Petre sunt prima pereche din Romania care a reusit sa se claseze in primele 50 ale lumii in I.D.S.F World Ranking List(clasament asemanator ATP-ului in tennis), precum si prima prezenta romaneasca intr-o finala de Cupa Europeana-Moscova 2004.

Obisnuiti ai locului 1 in Campionatul National, Mihai Petre si Elwira incearca, prin activitatea lor de antrenori profesionisti in cadrul clubului, sa formeze noi perechi de dansatori care sa obtina rezultate notabile pe plan national si international. Competitiile vor incepe la ora 08:00 in fiecare dimineata si se vor incheia la ora 22:00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending