Connect with us

AUDIENȚE TV

Mihai Radu a plecat acasă cu trofeul iUmor. Finala, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seara trecută, Mihai Radu a cucerit jurații și publicul și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de Euro și trofeul de câștigător al sezonului 12 iUmor.

Finala iUmor s-a impus ca lider de audienţă la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani. Și serialul iMai mult umor a condus clasamentul audienţelor, pe toate segmentele de public. Ieri, publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani a ales Antena 1, staţia impunându-se ca lider de audienţã, atât la nivelul întregii zile, cât şi în Prime Time, la nivelul targetului menţionat.

Finala iUmor, difuzată în intervalul 19:59-01:56, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care, cu cea mai nouă ediţie Survivor, a înregistrat o medie de 4.4 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. În minutul de aur, 21.51, peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune şi la nivelul întregii zile (Whole Day – 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, și a obținut, în medie, 2.7 puncte de rating şi 18.8% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 2.4 puncte de rating şi 16.7% cota de piaţã. Şi în Prime Time (19:00 -23:00), Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, obţinând un rating mediu de 6 puncte şi 21.4% cota de piaţã.

Marea finală iUmor de seara trecută, jurizată de Mihai Bendeac, Mihai Petre, Delia și Cheloo, a ținut cu sufletul la gură telespectatorii dornici să afle cine este cel de-al doisprezecelea câștigător. Din totalul de 13 concurenți participanți în finala de seara trecută, doar Darisian Ștefan Luncanu, Radu Giurcă, Claudia Amuzică, Mihai Radu , Roxana Chiperi au reușit să se califice, cu patru like-uri, la etapa de votare a publicului. Preferatul celor de acasă a fost de departe Mihai Radu, șoferul de ridesharing, care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de Euro și trofeul de câștigător al sezonului 12 iUmor.

„Povestea lui Mihai Radu este extraordinară”, a spus Mihai Bendeac când a realizat că finalistul a făcut stand-up doar pentru a treia oară. „Ce s-a întâmplat aici, în această seară, îți va schimba total viața”, i-a transmis juratul câștigătorului marii finale iUmor. Pusă în fața unui talent înnăscut, Delia a comentat numărul de stand-up al concurentului: „Am văzut poveștile tale în fața ochilor ca pe un film. Ești foarte bun! Eu zic că avem un câștigător în fața noastră”, și nu s-a înşelat deloc, câteva minute mai târziu, Mihai Radu fiind votat în număr mare de către publicul telespectator. Concurentul din București a fost și pe placul lui Cheloo: „Îl felicit din tot sufletul și este clar că Mihai Radu este o descoperire pentru iUmor”. „Mi-a plăcut foarte mult că este omul din popor care are umor înnăscut. Am apreciat că are această abilitate de a crea imaginea vizuală a ceea ce povestește, imagine pe care am văzut-o foarte clar definită”, a dezvăluit Mihai Petre, cel de-al patrulea jurat al marii finale a sezonului 12 iUmor.

iUmor continuă cu sezonul 13. Înscrierea la preselecțiile celui mai nou sezon s-au deschis, iar doritorii se pot înscrie casting.a1.ro.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban si National
Perioada 22 mai 2022

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending