Connect with us

ENTERTAINMENT

Mihai Rait, la un pas să își piardă viața. Dorel din Las Fierbinți a ajuns de urgență la spital

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Mihai Rait, la un pas să își piardă viața. Celebrul actor care îl interpretează pe Dorel în serialul „Las Fierbinți” a fost aproape de moarte în urmă cu câțiva ani, după ce a consumat băuturi alcoolice cu pastile. Bărbatul a povestit totul în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Mihai Rait, la un pas să își piardă viața. Dorel din Las Fierbinți are numeroase povești de viață surprinzătoare. Recent, a povestit căa luat circa 20 de pastile oferite de mama sa și le-a combinat cu băuturile alcoolice, iar din această cauză a ajuns de urgență la spital.

Mihai Rait, la un pas să își piardă viața

Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile anti greață. Că mie maică-mea când mi-a dat pastilele alea, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau.

Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă.

Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi. În capul meu… îmi trecea, mă lua. Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut” a povestit actorul.

Mihai Rait s-a simtit foarte rău și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, medicii au reușit să acționeze la timp și l-au salvat.

Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, ‘ce ai făcut nenorocitule, ai băut’. Zic că duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale. M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul…L-a sunat mamaia pe tata. A zis: ‘vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap’. M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă‘, a mai spus Mihai Rait în podcastul lui Mihai Bobonete.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending