Mihai Steriu a slăbit 35 de kilograme înainte de a veni pe scena audiţiilor “X Factor”
Connect with us

Casting

Mihai Steriu a slăbit 35 de kilograme înainte de a veni pe scena audiţiilor “X Factor”

Published

on

Audiţiile super show-ului “X Factor” au început, Delia, Ştefan Bănică Jr. şi Horia Brenciu fiind cei care vor juriza prestaţiile celor veniţi să demonstreze că au mai mult decât voce, că pot câştiga trofeul şi marele premiu în valoare de 120 000 de euro.

Unul dintre concurenţi este Mihai Steriu, în vârstă de 18 ani, care şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la opt ani, când a primit cadou prima sa chitară. De atunci, concurentul speră la o carieră muzicală de succes, motiv pentru care a slăbit 35 de kilograme înainte de a veni pe scena audiţiilor “X Factor”.

Mărturisirea concurentului a stârnit şicane între juraţi, pentru că Ştefan Bănică nu a ratat ocazia de a-i spune colegului său, Brenciu: “Horia, vezi că se poate?”, moment în care juratul a ripostat:

“Pe mine nu mă interesează câte kilograme pui sau dai jos, tu, prin ceea ce faci, trebuie să ridici publicul în picioare”, îi spune Horia Brenciu concurentului.

Dacă Mihai a ridicat, într-adevăr, spectatorii în picioare şi dacă a reuşit să obţină biletul care îl va duce în etapa următoare, rămâne de văzut în această toamnă la super show-ul “X Factor”.

juriu x factor Mihai Steriu (1)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending