Mihail Boldea: „I-am spus procurorului ca plec din tara” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Mihail Boldea: „I-am spus procurorului ca plec din tara”

Published

on

Urmarit international, deputatul Mihail Boldea, anchetat in Romania pentru inselaciune, s-a predat autoritatilor romane la Nairobi. In direct si in exclusivitate la Digi24, fostul deputat  PDL a povestit despre plecarea din tara si vacanta lui.

„Nu am fost fugarit, nu am avut negri si albi pe urmele mele, am vorbit la telefon non stop cu rudele din tara. Nu am fugit, am plecat in vacanta… I-am spus procurorului ca plec din tara.”, a declarat deputatul.

Mihail Boldea spune ca nu a fost contactat de autoritatile din Romania si s-a predat singur. „Nu m-a contactat nimeni sa-mi spuna ce sa fac, am intrat pe internet, am luat numele consulului Romaniei, i-am spus ca vin, el mi-a dat adresa. Dupa ce am ajuns in ambasada am fost dus intr-o locatie sigura.”

Deputatul a comentat la Digi24 si pe marginea scandalului iscat in tara de plecarea sa. „Eu vreau ca Traian Basescu sa dea dovada de corectitudine si sa ceara aplicarea legii, la DIICOT Galati. Nu am ajuns mai repede la ambasada pentru ca a trebuit sa merg numai cu masina, sunt dat in urmarire internationala.

Daca ma duceam la aeroport m-ar fi arestat si era important sa ajung in tara sigur, nu voiam sa ajung intr-o inchisoare in Kenya.”, i-a spus Mihail Boldea prezentatoarei emisiunii „Romania 24”, Alice Iacobescu. Interviul lui Mihail Boldea acordat in exclusivitate Digi24 pe www.digi24.ro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending