Mihăiță din Berceni și-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru
Connect with us

Emisiuni

Mihăiță din Berceni și-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru

Published

on

Vlad Drăgulin, interpretul lui Mihăiță din Berceni, și-a împlinit un vis, acela de a-l întâlni pe Doru Octavian Dumitru.

Ba mai mult, Vlad a jucat chiar alături de celebrul comic pe care îl admiră încă din copilărie. Se întâmplă in această seară, de la ora 22.30, la iComedy, la Antena 1.

“Mic fiind, când eram întrebat ce vreau să mă fac atunci când voi fi mare, răspundeam că îmi doresc să fiu ca Doru Octavian Dumitru. Odată, demult, chiar am plâns pentru că nu l-am mai prins în spectacol, la Buzău”, ne-a spus Vlad, emoționat, într-o pauză de filmare, la iComedy.

Tânărul actor ținea în mână, bucuros nevoie mare, o casetă audio cu spectacolul de umor “Îmbârligăciosul”, susținut cu ani în urmă de cunoscutul comic, pe coperta căreia Doru Octavian Dumitru îi făcuse o dedicație.

“Mi-a adus-o tata de la Buzău (n.n. Vlad s-a născut la Buzău), ieri. Îi spusesem că vom filma cu Doru Octavian Dumitru la iComedy”, mai spune Vlad.

RADAR DE MEDIA vă invită sa vedeți cum reacționează personajul Mihăiță din Berceni când dă mâna cu Doru Octavian Dumitru, de la ora 22.30, la iComedy.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending