Mii de copii au cantat si au dansat impreuna cu Violetta, in Piata Constitutiei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Piata Constitutiei a fost miercuri seara gazda celui mai popular show Disney – Violetta Live. Mii de copii au cantat si au dansat impreuna cu artistii preferati din celebrul serial “Violetta” in cadrul unui eveniment special, in premiera in Romania.

Spectacolul ce face parte din turneul international Violetta Live 2015 a ajuns in Romania dupa ce serialul cu acelasi nume a cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, ocupand prima pozitie in clasamentul preferintelor celor mici. Astfel, V-loverii romani au avut sansa de a urmari live artistii preferati din distributia serialului: Martina Stoessel (Violetta), Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).

Impreuna cu formatia de cinci instrumentisti si o trupa noua de dansatori, artistii au interpretat aproape 30 de piese din sezoanele 1, 2 si 3 ale serialului, inclusiv cateva dintre cele mai indragite melodii precum: “En Gira”, “Euforia”, “Ser Mejor” sau “Crescimos Juntos”.

Violetta_foto_Alex_Barbulescu-55

Violetta_foto_Alex_Barbulescu-60

Spectacolul a fost prezentat de Andra Gogan, in varsta de numai 16 ani, “vocea” personajelor Disney Channel si Disney Junior, una dintre moderatoarele emisiunii “I love Violetta”. Intregul concert a durat aproape doua ore pe parcursul carora cei prezenti s-au bucurat de una dintre cele mai spectaculoase productii pentru copii la momentul actual. Proiectii video impresionante, efecte speciale, culori, confetti si multe emotii alaturi de actorii preferati, toate aceste elemente au stat la baza unei experiente memorabile pentru publicul roman.

Dupa concertul de la Bucuresti, echipa Violetta Live continua turneul international cu mai multe reprezentatii in Europa, urmatoarea oprire fiind in Austria.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending