Connect with us

A-Z NEWS

Miley Cyrus: „Să fumez salvie a fost o decizie proastă”

Published

on

Reclame

Miley Cyrus spune că regretă faptul că a fumat salvie dintr-un bong – un incident capturat într-un video devenit celebru din noiembrie, anul trecut – şi spune că ea ar trebui să stabilească un exemplu mai bun pentru fanii ei tineri.

În primul său interviu de când a devenit majoră, tânăra cu cele mai mari câştiguri din America mărturiseşte că nu este perfectă.

„N-am vrut niciodată ca fanii mei să se simtă vreodată ca şi cum i-am trădat … să simtă că am spus că sunt cineva, ca apoi să se dovedească că nu sunt. Dar eu niciodată nu am pretins că sunt perfectă. Adică, de când am început show-ul, am zis mereu că voi face greşeli. Ştiu acest lucru. Şi cred că este unul dintre motivele pentru care copiii se asociază cu mine. ”

În numărul din martie al revistei Marie Claire, Cyrus este întrebată dacă se simte judecată pe nedrept, dat fiind faptul că alte persoane de vârsta ei fumează ceva mai mult decât salvie – o plantă naturală şi legală în California, deşi are efecte halucinogene.

„Dar ei nu sunt Miley Cyrus. Ei nu sunt un role model, aşa că pentru mine a fost o decizie proastă, din cauza fanilor mei şi din cauza a ceea ce reprezint.”, spune ea.

Sursa: OK!

Foto Credit: marieclaire.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending