Connect with us

AUDIENȚE TV

Milioane de români au văzut aseară serialul LAS FIERBINŢI!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Aspirina a fost cuprinsă de furie când și-a dat seama că de zile în șir Celentano i-a promis că îi repară o clanță defectă, iar când într-un final a reușit să o facă, nu a rezistat prea mult.

De aici până la un scandal monstru, pe ulițele satului, presărat cu multe acuzații, nu a fost decât un pas. Nici Robi nu s-a ținut departe de situații complicate și a protestat împotriva corupției și a primarului. Avântul lui justițiar a fost stopat repede chiar de Vasile, cel pe care polițistul îl blama.

Serialul Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență aseară, pe toate segmentele de public. La nivel național, peste 2.4 milioane de români s-au distrat alături de fierbințeni. În minutul de aur, de la ora 21:19, aproape 3 milioane de telespectatori urmăreau peripețiile celor mai îndrăgite personaje din serial. Joi seară, PRO TV a înregistrat 13.5 puncte de rating și  34.5% share pe segmentul de public comercial, în rândul persoanelor cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, KANAL D avea 4.6 puncte de rating și 11.9% share.

Țara o arde pe comedie și săptămâna viitoare, cu alte două episoade Las Fierbinți, marți și joi, de la 20:30, numai la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending