Connect with us

UTILE

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

Avatar

Published

on

Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală a acestora va depăși 25 de milioane de euro, iar lucrările vor începe în primăvara lui 2020. Fiecare proiect va avea între 20 și 40 de apartamente, cu prețuri de pornire de la 210.000 euro.

 

“Ne continuăm evoluția pe piața locală cu aceleași valori: construcția de case cu stil atemporal, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. Sentimentul de comunitate este în centrul tuturor proiectelor noastre și credem că va fi un avantaj competitiv major. După un exit de succes din Flanders Residences, ne axăm pe zona centrală a Capitalei și suntem convinși că aceste trei noi proiecte vor fi un adevărat patrimoniu pentru Millstone Developments. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural.”, spune Horia Chioseaua, Founding Partner și Managing Director Millstone Developments.

 

Cele trei proiecte vor purta numele ariei în care se găsesc: Virgiliu 21-23, foarte aproape de Parcul Operei și zona Eroilor, Voievozi 63, în zona Calea Victoriei – Parcul Nicolae Iorga. Numele celui de-al treilea proiect va fi dezvăluit curând, fiind localizat în perimetrul Piața Universității – Biserica Armenească. Toate proiectele se găsesc în diferite faze ale autorizației de construire. Lucrările vor începe în primăvara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, iar startul celui de-al treilea proiect este planificat pentru începutul lui 2021.

 

Virgiliu 21-23 are 30 de apartamente (2, 3 și 4 camere), precum și 30 de locuri de parcare. Fiecare unitate va avea o logie sau o terasă, iar, la ultimul etaj, o terasă generoasă va înconjura apartamentele situate la acest nivel. Conceptul de boutique rezidențial este creat pentru familii care vor să investească într-o proprietate ce le va îmbunătăți simțitor viața urbană.

 

Voievozi 63 are 24 de apartamente (2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere) și 38 de locuri de parcare. Este un proiect rezidențial exclusivist, datorită locației, arhitecturii și construcției, gândit pentru clienți pretențioși, cu venituri ridicate. Fiecare unitate va avea o terasă sau o logie, etajul superior va beneficia de o terasă ce-l va înconjura complet, iar apartamentele de la parter vor avea acces la o grădină privată. La parter vor exista, de asemenea, o cafenea și un spațiu de retail.

 

Al treilea proiect este și cel mai mare dintre cele 3, având 40 de apartamente și 48 de locuri de parcare. Unitățile de 2, 3 și 4 camere vor oferi sentimentul de comunitate restrânsă, datorită grădinilor private și spațiilor de joacă pentru copii. Proiectul va fi creat pentru cumpărătorul experimentat, care apreciază elementele de design și care își dorește să integreze modernul în stilul său de viață cotidian. Spații pentru retail și servicii publice se vor găsi la parterul clădirii.

 

Pentru primele două clădiri, Millstone Developments a ales să lucreze cu AND Architects, cunoscutul birou de arhitectură din București, în timp ce al treilea proiect va fi creat de către KXL Architectural Bureau.

 

Compania Millstone Developments a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua. Misiunea lor este de a realiza proiecte rezidențiale și de office, cu ambiția de a transforma compania într-un lider în zona dezvoltării de proiecte rezidențiale boutique durabile, ce îmbină stilul contemporan, confortul și calitatea. Mai multe informații despre companie și proiectele sale vor fi, în curând, disponibile pe www.millstone.com.ro.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Închiderea saloanelor de înfrumusețare NU încurajează munca la negru: la ce riscuri se supun specialiștii care prestează servicii și clienții lor

Avatar

Published

on

Închiderea saloanelor de înfrumusețare, în conformitate cu prevederile decretării stării de urgență generate de pandemia  COVID – 19, prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020, a generat un val de anunțuri pe social media prin care anumiți profesioniști/neprofesioniști își oferă serviciile, la domiciliul propriu.

Față de această împrejurare, Asociația Cosmetologilor din România subliniază că astfel de activități trebuie descurajate dat fiind faptul că intră sub incidența legislației în vigoare atrăgând după caz, sancțiuni constând în amenzi contravenționale și/sau îndeplinind conținutul legal al unor fapte penale incriminate de Codul Penal Român și de legislația specială și atrăgând pedepse cu închisoarea.

 

Prestarea oricărui serviciu de înfrumusețare, fără autorizație de funcționare, fără a se supune legislației Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției de Sănătatea Publică, respectiv organelor de control competente, atrage după sine savarsirea de contravenții sau, după caz,  de infracțiuni ce conduc la constituirea de dosare penale pentru persoanele în cauză.

Așadar, este complet interzisă desfășurarea oricăror activități de înfrumusețare și îngrijire corporală  în propria locuință sau la locuința clienților cu nesocotirea dispozițiilor legale și a măsurilor impuse pe durata stării de urgență actuale.

 

Relevante în acest sens sunt prevederile art. 352 din Codul Penal  privind zădarnicirea combaterii bolilor, conform cărora :

”(1)Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2)Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârşită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.”

 

Astfel, Asociația Cosmetologilor din România trage un semnal de alarmă menționând că susceptibili de săvârșirea infracțiunilor contra sănătății publice pot fi și specialiștii în domeniul beauty, care, deși au suspendat activitatea profesională din saloane și punctele de lucru, continuă să ofere servicii cosmetice și de îngrijire corporală de la domiciliile proprii, existând riscul de a se expune pe ei, dar și pe clienții acestora la contractarea virusului.

 

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, mulți proprietari de saloane au decis să suspende activitatea dinaintea decretării stării de urgență, respectiv începând cu data de 16 martie 2020. În acest context, ne-am confruntat cu un val de semnalări cum că există persoane care continuă să presteze activități specifice la domiciliul propriu. Avertizăm atât specialiștii respectivi, cât și pe clienții acestora, că procedurile nu sunt desfășurate în condiții de siguranță și igienă conform legii și că astfel de acțiuni pun în pericol atât pe specialist, cât și pe client. Cine nu respectă carantina sau măsurile dispuse de autorități, trebuie să știe că se expun nu doar riscului infectarii cu coronavirus, ci si cu alte bacterii urmare a efectuării de proceduri în medii improprii,  în care nu sunt respectate cu strictețe regulile de igienă și li se pot intocmi chiar și dosare penale, a declarat Monica Lupu, președintele Asociației Cosmetologilor din România.

 

Industria Beauty își dorește să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că în aceste momente, când majoritatea saloanelor și specialiștilor se conformează măsurilor luate autorități prin ordonanțele de urgență, sunt totuși persoane care neglijează complet aceste măsuri și pun în pericol sănătatea populației, referindu-mă aici la acele persoane din domeniul beauty care continuă să presteze servicii de înfrumusețare la domiciliul propriu sau domiciliul clientei. Acest fenomen, care exista și înainte dar care acum începe să ia amploare în urma măsurilor luate de autorități, de a închide saloanele cu data de 16 Martie 2020, afectează în mod direct atât sănătatea populației cât și, prin concurență neloială, proprietarii de salon și specialiștii care presetază servicii conform normelor legislative în vigoare, declară Sorin Scăiceanu, proprietar salon înfrumusețare și membru al Asociației Cosmetologilor din România.

 

Autoritățile intenționează majorarea pedepselor pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Vor fi pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, dacă fapta duce la decesul uneia sau mai multor persoane, se arată în proiectul de OUG de modificare a Legii 286/2009 privind Codul penal, adoptat de Guvern, la propunerea Ministerului Justiţiei.

Potrivit proiectului de modificare a codului penal,  Articolul 352 se modifică și va avea următorul cuprins

Art. 352. (1) Nerespectarea măsurilor de carantină sau de spitalizare dispuse pentru prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă fapta a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.

(3) Transmiterea, prin orice mijloace, a unei boli infectocontagioase de către o persoană care știe că suferă de această boală se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Dacă fapta prevăzută în alin. (2) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

(5) Dacă prin faptele prevăzute în alin. (1) și alin. (2) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(6) Dacă prin faptele prevăzute în alin. (1) și alin. (2) s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(7) Dacă prin fapta prevăzută în alin. (3) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar dacă s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 15 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(8) Dacă prin fapta prevăzută în alin. (4) s-a produs vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar dacă s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(9) Tentativa la infracțiunea prevăzută în alin. (3) se pedepsește.

(10) Prin carantină se înțelege restricția activităților și separarea de alte persoane, în spații special amenajate, a persoanelor bolnave sau care sunt suspecte, într-o manieră care să prevină posibila răspândire a infecției sau contaminării.”

 

 

Chiar şi în cazul săvârşirii faptei din culpă, este necesară intervenţia legii penale, pentru că, raportat la rezultat – răspândirea unei boli infectocontagioase –, fapta prezintă o gravitate care impune sancţionarea ei şi în cazul în care făptuitorul acţionează din culpă, a precizat Amalia Dinu, avocat Asociația Cosmetologilor din România.

 

În plus, Asociația Cosmetologilor din România amintește că desfășurarea activităților la negru atrage după sine și alte sancțiuni/pedepse, conform legii.

Evaziunea fiscală reglementată de Legea nr. 241/2005  reprezintă sustragerea unor persoane fizice sau juridice denumiți generic contribuabili, de la plata impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat. Evaziunea fiscală se manifestă adesea prin denaturarea informațiilor ce sunt raportate către autorități, precum declararea unor venituri sau profituri mai mici decât în realitate, sau mărirea artificială a cheltuielilor, a mai precizat avocat  Amalia Dinu.

 

Suntem conștienți că veniturile specialiștilor din industrie scad dramatic , însă facem eforturi pentru a diminua pe cât posibil impactul financiar asupra lor. Apelăm însă atât la profesioniștii din industrie – hairstiliști, cosmeticiene, manichiuriste, make-up artiști etc -, cât și la potențialii clienți: orice expunere nenecesară crește riscul propagării necontrolate a coronavirus și, implicit, poate avea consecințe mult mai grave asupra sănătății și stabilității financiare a fiecăruia dintre noi, a mai precizat Monica Lupu.

 

Închiderea saloanelor de înfrumusețare s-a realizat în temeiul Decretului Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență si antreprenorilor precum și angajatilor din aceste saloane le vor fi aplicabile si dispozitiile OUG aprobate de Guvern privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Actul normativ ce urmează să intre în vigoare  reglementează, printre altele, condițiile pentru intrarea în șomaj tehnic, continuarea plății unor beneficii sociale, prelungirea în mod automat a unor documente, precum și posibilitatea transmiterii online a actelor necesare pentru obținerea unor beneficii.

 

Astfel, inclusiv angajații din saloane legal intră în șomaj tehnic pentru cel puțin 90 de zile. Acest lucru înseamnă că ei vor primi 75% din salariul brut.

Potrivit estimărilor, în domeniul de înfrumusețare există peste 25 000 de saloane, cu o medie salariilor de 2-3.000 de lei.

 

Notă

Acțiunile celor care prestează servicii de înfrumusețare la domiciliu pot  intra sub incidența următoarelor prevederi legale:

 

CODUL PENAL:

 

 1. Cap II. Infracțiuni contra sănătății publice.

 

Articolul 352 din codul penal care prevede inclusiv pedeapsa cu închisoarea pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

 

 • Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
 • Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârşită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

 

 1. IV. Infracţiuni privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege

 

 

Articolul  348: Exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi

 

Exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale, dacă legea specială prevede că săvârşirea unor astfel de fapte se sancţionează potrivit legii penale, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

 

 

Articolul 349  ce reglementează neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă

 

(1)Neluarea vreuneia dintre măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă de către persoana care avea îndatorirea de a lua aceste măsuri, dacă se creează un pericol iminent de producere a unui accident de muncă sau de îmbolnăvire profesională, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2)Fapta prevăzută în alin. (1) săvârşită din culpă se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

 

Articolul  350: Nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă

 

(1)Nerespectarea de către orice persoană a obligaţiilor şi a măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă, dacă prin aceasta se creează un pericol iminent de producere a unui accident de muncă sau de îmbolnăvire profesională, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2)Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează repunerea în funcţiune a instalaţiilor, maşinilor şi utilajelor, anterior eliminării tuturor deficienţelor pentru care s-a luat măsura opririi lor.

(3)Faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) săvârşite din culpă se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

 

LEGISLATIEI SPECIALE:

 

 • Infracțiunea de evaziune fiscala potrivit Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

 

 

Art. 9

 (1)Constituie infracţiuni de evaziune fiscală şi se pedepsesc cu închisoare de la 2 ani la 8 ani şi interzicerea unor drepturi următoarele fapte săvârşite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale:

a)ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile;

b)omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate;

c)evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive;

d)alterarea, distrugerea sau ascunderea de acte contabile, memorii ale aparatelor de taxat ori de marcat electronice fiscale sau de alte mijloace de stocare a datelor;

e)executarea de evidenţe contabile duble, folosindu-se înscrisuri sau alte mijloace de stocare a datelor;

f)sustragerea de la efectuarea verificărilor financiare, fiscale sau vamale, prin nedeclararea, declararea fictivă ori declararea inexactă cu privire la sediile principale sau secundare ale persoanelor verificate;

g)substituirea, degradarea sau înstrăinarea de către debitor ori de către terţe persoane a bunurilor sechestrate în conformitate cu prevederile Codului de procedură fiscală şi ale Codului de procedură penală.

 

 (2)Dacă prin faptele prevăzute la alin. (1) s-a produs un prejudiciu mai mare de 100.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, limita minimă a pedepsei prevăzute de lege şi limita maximă a acesteia se majorează cu 5 ani.

 (3)Dacă prin faptele prevăzute la alin. (1) s-a produs un prejudiciu mai mare de 500.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, limita minimă a pedepsei prevăzute de lege şi limita maximă a acesteia se majorează cu 7 ani.

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Care sunt caracteristicile celor mai bune televizoare 4k?

Avatar

Published

on

Atât apartamentele simple, cât și casele mari împărtășesc câteva aspecte comune – au o sursă de lumină în fiecare cameră, sunt dotate cu electrocasnicele necesare și au anumite dispozitive de divertisment. De fapt, multe dintre locuințe au, în cel puțin o încăpere, un televizor. Indiferent că îl folosim pentru a viziona documentare, știri, filme sau desene pentru cei mici, ne bucurăm de prezența lui ori de câte ori avem ocazia. În ultimii ani, evoluția în materie de calitate a imaginii oferite a cunoscut o creștere exponențială. Din acest motiv, în zilele noastre ne putem bucura de experiențe aproximativ identice cu realitatea – singurul lucru de care avem realmente nevoie este dispozitivul potrivit. Descoperă în rândurile de mai jos toate caracteristicile pe care cele mai bune televizoare 4k le au!

 1. Dimensiunea ecranului

Este importantă nu doar pentru calitatea (și claritatea) oferită, ci și pentru a te asigura că se potrivește cu spațiul pe care îl ai la dispoziție. Multe televizoare 4k sunt caracterizate de o diagonală mare, fiind potrivite pentru dormitoare sau livinguri. Cu scopul de a te ajuta în alegerea ta, ghidează-te după următoarele dimensiuni:

 • Televizoare 4k cu diagonala de 55 – 60 cm – acestea sunt potrivite pentru încăperile mai mici, precum este bucătăria. Aici, vei putea respecta distanța de vizionare, de 180 cm;
 • Televizoare 4k cu diagonala de 80 – 81 cm – sunt ideale pentru living sau dormitor, fiind și cele mai vândute modele de pe piață, alături de cele între 82 și 110 cm;
 • Televizoare 4k cu diagonala de 117 – 152 cm – locuințele mari și luxuriante sunt locul perfect pentru acest tip de dispozitive, întrucât distanța de vizionare recomandată pentru ele este de la 2 până la 6 metri.

Pentru a calcula dimensiunea potrivită pe care diagonala nu trebuie să o depășească, măsoară distanța dintre ochi și ecran. Numărul pe care îl vei obține va fi împărțit la 3, acesta reprezentând dimensiunea pe care diagonala televizorului tău 4k o necesită pentru a nu-ți pune sănătatea în pericol.

 1. Calitatea imaginii televizorului 4k

Nu există caracteristică tehnică mai importantă decât calitatea, cu precădere atunci când vorbim despre televizoare 4k. Pentru un expert, citirea specificațiilor tehnice este o activitate ce nu impune dificultăți. Pentru restul persoanelor, am realizat următorul ghid:

 • HD Ready – este un televizor 4k cu rezoluție 1280 x 720;
 • Full HD – impune o rezoluție 1920 x 1080;
 • Ultra HD 4K – vine cu o rezoluție 3840 x 2160.

Multe dintre produsele ideale pentru anul acesta sunt prezentate pe BloguLuMarinica.ro, alături de alte specificații tehnice extrem de utile atunci când te decizi să achiziționezi un televizor 4k pentru casa ta.

 1. Posibilitatea de conectare cu alte dispozitive

Suntem în 2020, ceea ce înseamnă că petrecem o bună perioadă de timp adunând informații din multe surse și pe dispozitive diverse. Spre exemplu, poți oricând folosi un cablu HDMI pentru a conecta și afișa ce este pe laptop, precum și un stick pentru a încărca fișierele necesare pe televizor. Este recomandat ca și modelul pe care ai pus ochii să aibă mufe HDMI, USB, RJ45 (pentru Smart TV), precum și unele necesare boxelor, căștilor și chiar pentru ieșirile audio-video.

O achiziție la fel de importantă ca un televizor 4k nu se face în fiecare an, costul fiind cel mai vizibil indiciu. De aceea, atenția pe care o acorzi acum în procesul de selecție a modelului potrivit va fi extrem de utilă pentru a te bucura de un televizor 4k de calitate superioară pe termen lung!

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Cat de utile sunt tablourile electrice de automatizare?

Avatar

Published

on

Deseori, cand ajungem in fata casei, ne dorim sa nu fie nevoie sa coboram din masina pentru a deschide poarta garajului. In astfel de momente, cand ploua, ninge sau pur si simplu am avut o zi incarcata, ar fi minunat sa avem un sistem care sa se ocupe de deschiderea si inchiderea acelei porti. Acest lucru este posibil cu ajutorul tablourilor electrice de automatizare!

Tablourile de automatizare sunt folosite pentru comandarea si functionarea in mod automat a instalatiilor si a masinilor. De asemenea, pe langa uzul personal, acestea pot fi folosite si in diferite ramuri industriale sau neindustriale.

Ti-am pregatit in continuare cateva motive care justifica utilitatea tablourilor electrice de automatizare.

In ceea ce priveste ramura industriala, beneficiile principale aduse de utilizarea tablourilor electrice de automatizare sunt scaderea costurilor provenite din activitatile personalulului si castigarea timpului. Aceste doua beneficii duc si la scaderea costurilor de productie, eficientizarea si cresterea randamentului proceselor si la maximizarea profitului.

In contextul economic actual, este mult mai ieftin si mai profitabil pentru o firma sa instaleze niste sisteme automatizate in loc sa angajeze muncitori. In acest fel, costurile sunt mult mai reduse datorita faptului ca masinile au capacitatea de a lucra non-stop.

De asemenea, un alt mare beneficiu consta in faptul ca automatizarea ofera mult mai multa siguranta. Folosind sisteme automatizate, controlate prin intermediul tablourilor electrice de automatizare, angajatii pot evita anumite sarcini periculoase si pot verifica masinariile care lucreaza pentru ei din locuri sigure.

Important de mentionat este faptul ca nu doar firmele si companiile se pot bucura de astfel de sisteme. Ele sunt folosite si de persoanele fizice, dupa cum am mentionat si in exemplul de la inceputul acestui articol.

 Astfel, vorbim despre o tehnologie care este revolutionara pentru fabrici si uzine, dar poate oferi si un confort sporit pentru cineva care nu isi doreste sa coboare din masina pentru a deschide portile garajului de fiecare data.

In concluzie, utilizarea tablourilor electrice de automatizare este benefica in reducerea pierderilor de energie electrica, cresterea calitatii productiei, optimizarea consumului si poate cel mai important aspect dintre toate: usurarea activitatii umane. Per total, este vorba de o imbunatatire majora a calitatii vietii si o reducere a costurilor.

O firma care se ocupa de tablouri electrice de automatizare este Electrotehnics. Infiintata inca din 2004, aceasta firma iti pune la dispozitie o echipa de electricieni calificati si foloseste instrumente de lucru performante in conformitate cu legislatia actuala, astfel incat sa nu ai nici o problema in eventualitatea unui control.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0