Connect with us

UTILE

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

Avatar

Published

on

Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală a acestora va depăși 25 de milioane de euro, iar lucrările vor începe în primăvara lui 2020. Fiecare proiect va avea între 20 și 40 de apartamente, cu prețuri de pornire de la 210.000 euro.

 

“Ne continuăm evoluția pe piața locală cu aceleași valori: construcția de case cu stil atemporal, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. Sentimentul de comunitate este în centrul tuturor proiectelor noastre și credem că va fi un avantaj competitiv major. După un exit de succes din Flanders Residences, ne axăm pe zona centrală a Capitalei și suntem convinși că aceste trei noi proiecte vor fi un adevărat patrimoniu pentru Millstone Developments. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural.”, spune Horia Chioseaua, Founding Partner și Managing Director Millstone Developments.

 

Cele trei proiecte vor purta numele ariei în care se găsesc: Virgiliu 21-23, foarte aproape de Parcul Operei și zona Eroilor, Voievozi 63, în zona Calea Victoriei – Parcul Nicolae Iorga. Numele celui de-al treilea proiect va fi dezvăluit curând, fiind localizat în perimetrul Piața Universității – Biserica Armenească. Toate proiectele se găsesc în diferite faze ale autorizației de construire. Lucrările vor începe în primăvara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, iar startul celui de-al treilea proiect este planificat pentru începutul lui 2021.

 

Virgiliu 21-23 are 30 de apartamente (2, 3 și 4 camere), precum și 30 de locuri de parcare. Fiecare unitate va avea o logie sau o terasă, iar, la ultimul etaj, o terasă generoasă va înconjura apartamentele situate la acest nivel. Conceptul de boutique rezidențial este creat pentru familii care vor să investească într-o proprietate ce le va îmbunătăți simțitor viața urbană.

 

Voievozi 63 are 24 de apartamente (2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere) și 38 de locuri de parcare. Este un proiect rezidențial exclusivist, datorită locației, arhitecturii și construcției, gândit pentru clienți pretențioși, cu venituri ridicate. Fiecare unitate va avea o terasă sau o logie, etajul superior va beneficia de o terasă ce-l va înconjura complet, iar apartamentele de la parter vor avea acces la o grădină privată. La parter vor exista, de asemenea, o cafenea și un spațiu de retail.

 

Al treilea proiect este și cel mai mare dintre cele 3, având 40 de apartamente și 48 de locuri de parcare. Unitățile de 2, 3 și 4 camere vor oferi sentimentul de comunitate restrânsă, datorită grădinilor private și spațiilor de joacă pentru copii. Proiectul va fi creat pentru cumpărătorul experimentat, care apreciază elementele de design și care își dorește să integreze modernul în stilul său de viață cotidian. Spații pentru retail și servicii publice se vor găsi la parterul clădirii.

 

Pentru primele două clădiri, Millstone Developments a ales să lucreze cu AND Architects, cunoscutul birou de arhitectură din București, în timp ce al treilea proiect va fi creat de către KXL Architectural Bureau.

 

Compania Millstone Developments a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua. Misiunea lor este de a realiza proiecte rezidențiale și de office, cu ambiția de a transforma compania într-un lider în zona dezvoltării de proiecte rezidențiale boutique durabile, ce îmbină stilul contemporan, confortul și calitatea. Mai multe informații despre companie și proiectele sale vor fi, în curând, disponibile pe www.millstone.com.ro.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Cum diferă comportamentul femeilor și bărbaților în jocurile de noroc?

Avatar

Published

on

Psihologia bărbaților și femeilor este diferită, așadar comportamentul lor este diferit. În familie, în societate, la școală, la muncă…Cazinourile nu sunt o excepție. Deci, care este diferența între bărbați și femei când pariază?

Statisticele spun ca 86% din persoanele care joacă online sunt bărbați. Femeile sunt doar 14%. Deci, prima diferență este interesul. Psihologii spun că această situație este explicată prin faptul că bărbații sunt mai predispuși la risc, în timp ce femeile preferă distracție mai liniștită.  De fapt, totul poate fi mai ușor: de exemplu, multe casnici spun că ar fi fericite să joace la cazinouri online, dar au prea multă muncă în casă și nu au timp pentru joc…

Cheltuielile jocurilor. Mai există o diferență în comportamentul bărbaților și femeilor. Studiile Americane arată că suma medie a depunerilor bărbaților este $94, în timp ce femeile au o medie de $64 în cont. Bărbații cheltuiesc mai mult pe jocuri decât femeile, iar această situație pare a fi legată de faptul că femeile nu iau în serios activitatea jocurilor de noroc care cere o mare sumă de bani. Bărbații, în schimb, iau jocurile în serios. Câteodată-pentru a lua bani grei. Câteodată- un mod de a se afirma și să-și arate statusul. Cea mai bună ilustrație despre cât de serios iau bărbații în considerare jocurile de noroc este credința răspândită că ”datoria de card este sacră”. Nu este nevoie nici să menționăm că mulți nobili au împușcat pentru imposibilitatea de a da bani-dispute ca aceasta au loc și în timpul nostru…

Surprinzător, în ciudă la ce am discutat deasupra, studiile arată că femeile petrec mai mult timp pe jocurile de noroc decât bărbații. Așadar, o femeie medie Americană petrece 21 de luni pe jocuri pe parcursul vieții ei, în primul rând, din cauză că bărbații pariază mai mult și pierd bani mai repede, și în al doilea rând, faptul că femeile nu petrec foarte mult timp pe jocul însăși, dar pentru a găsi un slot adecvat care le îndeplinesc criteriile și interesele. 

Vorbind de sloturi. Bărbații de obicei aleg jocurile în care pot folosi strategii (poker, blackjack) sau cunoștințe (pariuri sportive). Femeile, la rândul lor, sunt mai predispuse să prefere jocurile unde rezultatul depinde de noroc(loterii, ruletă, aparate de slot). 

Femeile, când joacă, vor să se relaxeze și să aibă impresii strălucitoare. Dar bărbații vor să aibă succes- și să nu fie un caz orb, dar rezultatul anumitor aptitudini și calități personale. 

Este estimat că un bărbat mediu American savurează jocurile de noroc la vârstele cuprinse între 30 și 40 de ani. O femeie medie Americană, la rândul ei, începe să devină pasionată după vârsta de 40.

Interesant fiind, la vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, ambele sexe demonstrează aproximativ aceeași pasiune pentru cazinouri.

Bărbații, conform cercetărilor, deseori joacă la locul de muncă. Acest comportament nu este tipic femeilor care preferă să joace acasă sau în transport. Pe moment, bărbații și femeile preferă cazinourile online, dar dacă considerați unitățile de jocuri de noroc pe teren, sexul mai puternic este mult mai comun în aceste locuri.

Cum puteți vedea, sunt câteva diferențe în comportamentul de ”jocuri de noroc” la bărbați și femei. Totuși, există foarte puține cazinouri în lume care se concentrează pe o audiență specifică de gen-marea majoritate a instituțiilor folosesc strategii și tehnici de marketing universale.

Ce înseamnă acest lucru? Că nu contează din ce gen faceți parte, veți mereu foarte, foarte bine primiți la cazinoul și asigurați-vă că acest loc este onest! SlotV! Începeți să jucați cu bonus casino

Jucați și câștigați! Jucați și vă bucurați!

Mult noroc!

Comentarii

Continue Reading

UTILE

10 reguli pentru iubitorii de aparate de slot

Avatar

Published

on

Aproape toți jucătorii cărora le plac aparatele de slot, cred că nu pot crește profitabilitatea jocului lor, deoarece totul depinde de slot. Poziția este corectă, dar într-o oarecare măsură…

Așa că acum vom considera 10 reguli care vă vor ajuta să jucați mai eficient la slot!

 

Regula numărul 1: Uitați-vă după informații despre restituirea teoretică.

Procentul de restituire teoretică (RTP)- este unul din cele mai importante indicatoare din orice aparat de slot, arătând-vă câți bani jucătorii primesc înapoi de la slot sub formă de plăți. Natural, cu cât mai mare este RTP, cu atât mai profitabil este slotul. De aceasta trebuie să vă uitați după informații despre restituirea teoretică înainte de orice joc și să alegeți doar modelele cele mai generoase.

Regula numărul 2. Afectarea RTP-ului.

Anterior, era posibilă influențarea procentului pentru restituirea teoretică, dar în ultimii ani, producătorii au început să creeze aparate de slot în care acțiunile jucătorilor de noroc pot crește RPT-ul. Așadar, de exemplu, crește datorită: unei rate suplimentară a bonusului care activează opțiunile premiului, activarea tuturor liniilor, tranziția spre un nivel nou în modele cu nivele multiple, etc. (în documentația oficială a slotului, trebuie scris dacă este posibil să afecteze RTP-ul, și dacă este așa, cum poate fi făcut).

 

Regula numărul 3. Luați în considerare dispersia.

RTP-ul este foarte important ar nu foarte practic, deoarece arată ce procent din banii investiți va da slotul-atenție- la o distanță infinit de lungă. Dispersia(volatilitatea) este mult mai interesantă. Dacă ați găsit un aparat de slot cu dispersie joasă, să știți că va plăti des, dar câștigurile vor fi mici. Dacă slotul are o dispersie înaltă, va da mai rar, dar sume mai mari.

 

Regula numărul 4. Stați cu ochii pe rulajul bancar.

Cum să alegeți dintre sloturi cu dispersie joasă sau înaltă?Pentru a face aceasta, trebuie să fiți atenți la rulajul bancar. Logica este simplă: cu cât este mai mic, cu atât mai periculoase sunt sloturile cu dispersie înaltă pentru acesta. Vorbind de rulaj bancar, nu putem evita să menționăm și regulile neschimbabile despre managementul rulajului: nu treceți de limita pierderilor zilnice stabilită, nu jucați pe credit, etc.

 

Regula numărul 5. Participați în turnee gratuite.

Multe cazinouri online organizează turnee gratuite la aparatele de slot. Tot ce trebuie să faceți este să pariați. Oricine primește plata maximă este considerat câștigătorul. Participați în aceste turnee, deoarece nu au riscuri, dar dau șanse de a mări rulajul bancar (câștigătorul va primi câștigurile sale sau puncte premiu).

 

Regula numărul 6: Nu refuzați rotiri gratuite.

Nu tuturor jucătorilor de noroc le plac bonusurile, dar nu are deloc sens să refuzați rotirile gratuite. De ce? Motivul este același ca și cu turneele: nu există riscuri și nici obligații, dar există o oportunitate să câștigați! O mică notă: când luați rotiri gratuite, studiați regulile promoției cu atenție(condiții de miză, limite de joc, limite acceptate, etc.).

 

Regula numărul 7. Nu cheltuiți bani pe sisteme.

Sistemele de pariu active prin publicitate pot aduce varietate la gameplay și să-l organizeze, dar nu vor crește șansele voastre de câștig, dat că rezultatele de la rotiri nu sunt legate între ele și depind doar de generatorul de numere aleatorie. Da, puteți încerca sistemele, dar nu dați bani pe ele. În special dacă sunt foarte multe în domeniul public.

 

Regula numărul 8. Evitați aparatele de slot false.

Cazinourile fraude oferă jucătorilor de noroc sloturi nu reale, dar false de la Net Entertainment, Microgaming, Play'n Go și alte sloturi populare ale producătorilor. Plătind aceste aparate, sunteți în capcană deoarece dați bani fără să puteți câștiga- producătorul nu va plăti niciodată pentru câștigurile voastre, deoarece nu are nimic de a face cu un slot fals. De aceasta trebuie să alegeți doar unități online licențiate.

 

Regula numărul 9. Încasați-vă câștigurile.

Nu, nu este vorba despre siguranța voastră-dacă ați găsit un cazinou onest, nu aveți de ce vă îngrijora. Faptul este că banii din contul dvs. vă împinge spre alt joc, așadar mărind riscul de ai pierde. Încasați câștigurile, lăsând în cont aproape aceeași sumă cu care ați început. Și să fie o provocare pentru dvs.: veți putea repeta succesul vostru?!

 

Regula numărul 10. Distrați-vă.

Nu uitați că aparatele de slot sunt proiectate nu pentru a fi o sursă permanentă de venituri, dar ca se ne bucurăm noi de ele! Bucurați-vă de entuziasm și impuls! Nu le luați prea în serios, și veți fi numai bine! Vreți să jucați? Duceți-vă la cazinoul SlotV, alegeți ce aparat de slot vă place și începeți!

Jucați și vă bucurați! Jucați și câștigați!

Mult noroc!

 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Vrei să dai la medicină? Atlasul Netter nu ar trebui să-ți lipsească de pe masa ta de studiu

Avatar

Published

on

Te pregătești să dai la una dintre facultățile de medicină din România și vrei să fii sigur că ai la îndemână materialele de studiu potrivite? Îți spunem încă de la început că atlasul Netter nu ar trebui să lipsească în acest an, cel puțin, de pe masa ta de studiu. Iată câteva argumente care te vor convinge să te bazezi în procesul de învățare pe această colecție ilustrată și structurată de informații medicale.

 

Ce conține Atlasul de anatomie Netter

 

Considerat la ora actuală cel mai complex material didactic și autodidactic, Atlasul de anatomie Netter prezintă informații medicale de neegalat în detalii clare și surprinzător de exacte – văzute din perspectiva unui clinician.

 

De la anatomia capului și gâtului, regiunea posterioară a trunchiului și măduva spinării, toracele, abdomenul, pelvisul şi perineul, membrul superior, membrul inferior și anatomia secțională, acest atlas conține sute de reprezentări medicale ilustrate manual de către remarcabilul clinician Frank H. Netter.

 

Cu ce noutăți vine Netter în ediția a 5-a

 

 • În primul rând este important de știut că această variantă a atlasului (Netter ediția a 5 -a) a fost actualizată de o echipă de editori consultanţi condusă de John T. Hansen şi din care au făcut parte Brion Benninger, Jennifer K. Brueckner, Stephen W. Carmichael, Noelle A. Granger şi R. Shane Tubbs.

 

 • Noţiunile de anatomie au fost introduse în contextul imagisticii clinice – acesta fiind principalul scop al actualizării atlasului Netter (atât în versiunea lui tipărită, cât și în varianta digitală).
 • Au fost introduse și materiale noi, ceea ce a implicat adăugiri și din perspectiva ilustrațiilor și a terminologiilor. Pentru a menține claritatea informațiilor conținute de acest atlas, de adăugarea de noi imagini în această ediţie s-a ocupat tot un clinician – Carlos A. G. Machado – în timp ce echipa de editori consultanţi s-a raportat constant la Terminologia Anatomica pe care a utilizat-o ca bază pentru revizuirea nomenclaturii şi terminologiei.
 • Principalele modificări din această ediție se referă în special la reorganizarea ordinii planşelor. Aceste modificări au fost făcute cu scopul de a reda cu un grad mare de acurateţe metodele curente de predare a anatomiei în universitățile de medicină.
 • Au fost eliminate planșele care nu au mai fost considerate de actualitate.
 • Pentru o coerență mai mare și pentru simplificarea urmăririi ilustrațiilor medicale, s-a recurs și la reducerea etichetării unor imagini.
 • O parte din planșele existente în edițiile anterioare au fost actualizate cu scopul de a le alinia la viziunile contemporane asupra anatomiei

 

La ce resurse online te poți conecta pentru și mai multă pregătire

 

Varianta tipărită a atlasului de anatomie Netter nu este singura resursă de acest tip pe care te poți baza în pregătirea ta pentru examenul la medicină.

 

“Atlasul de anatomie a omului” Netter  vine cu o versiune electronică de învățare – o compilație de informații text, ilustrații, conținut video, modele 3D și teste care funcționează ca un tot pentru a  oferi suport complet pe parcursul studiului.

 

Accesând pagina de internet www. studentconsult.com vei găsi o mare parte din informațiile de pe www. Netteranatomy.com, plus o serie de alte resurse adiționale:

 • 250 de imagini clinice şi radiologice care prezintă atât aspectele anatomice normale cât şi pe cele patologice;
 • filme video create de Interact Elsevier;
 • produsul Netter’s 3D Interactive Anatomy (anatomie interactivă tridimensională),
 • module interactive de Disecţie de la Universitatea din North Carolina.

 

Despre Frank H. Netter și cum a ajuns să facă ilustrație medicală

 

Frank Henry Netter a fost un chirurg american pasionat de realizarea manuală de ilustrații medicale. Pornind de la această pasiune pentru ilustrație medicală apare și prima ediție a atlasului său de anatomie umană: „Capela Sixtină personală”. Acesta a fost publicat în anul 1989.

 

A debutat profesional într-o direcție artistică – în timpul liceului obținând o bursă de studii la Academia Națională de Design. Cunoștințele acumulate aici și perseverența lui în domeniu l-au adus inițial într-o zonă comercială a designului, ajungând încă la începutul carierei sale să facă ilustrații pentru Saturday Evening Post și The New York Times. În ciuda succesului de care se bucura, părinții nu l-au susținut în pasiunea lui pentru desen, dorința lor fiind ca Netter să studieze medicina.

 

Ilustratorul a răspuns pozitiv acestui îndemn, astfel că ajunge să studieze medicina la Universitatea din New York și să facă, ulterior, un internship pe chirurgie la Bellevue Hospital – fără a renunța vreodată cu adevărat la pasiunea lui inițială.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0