Connect with us

Cea mei recentă colecție lansată de brandul de încălțăminte “Mineli by Glavan & Stefanescu”, prezentată în premieră în cadrul Fashion TV Winter Festival, a fost aplaudată la scenă deschisă timp de minute bune de către publicul special al celei mai importante gale a iernii destinate modei.

Desemnați 3 ani consecutiv cei mai buni designeri de încălțăminte, George Ștefănescu și Ionuț Glăvan au dovedit și la Brașov faptul că reușesc cu succes să combine elemente îndrăznețe și să experimenteze noi formule de abordare. Intitulată “Glow”, colecția urmează aceeași cursivitate a stilului prezent și în cadrul colecției de la New York Fashion Week, unde a avut loc o colaborare de excepție alături de creatorul de modă Dorin Negrău.

Colecția “Glow” încorporează armonios detalii și texturi din blană de vulpe combinate cu piele naturală camoscio în nuanțe calde, iar modelele sunt înnobilate de tocurile galvanizate de diferite înălțimi și forme geometrice. Cel mai admirat model a fost o pereche de sandale cusute manual cu motive tradiționale maramureșene, pentru care Ilinca Vandici și alte personalități publice și-au arătat admirația totală.

“Colecția este dedicată tuturor femeilor ce îndrăznesc să iasă în evidență și nu se tem să experimenteze. Am ales o fuziune între elemente dark, tăieturi arhitecturale și forme abstracte, rezultând aceste piese atemporale ce conturează perfect stilul și completează garderoba femeii moderne a secolului XXI. Felicitări organizatorilor Festivalului de modă Fashion TV Winter Festival pentru organizarea foarte bună a acestui eveniment. A fost o plăcere pentru noi să fim prezenți pe scena acestui festival”, a arătat Ionuț Glăvan.

Peste 1100 de persoane au urmărit colecțiile de modă prezentate la Fashion TV Winter Festival, printre care multiple personalități publice precum Adelina Pestrițu, Speak, Adela Diaconu, Andreea Bănică, Nico, Marcel Pavel, Dan Bitman, etc..

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending