Connect with us

Animaţie

Minimax dă startul distracției de vară cu desene fabuloase

Published

on

Foto Credit: Minimax

Vacanța pluteşte în aer, așadar Minimax dă tonul distracției, relaxării și super desenelor animate, pe placul întregii familii.

„Barbie: Duetul prieteniei” este noul serial pe care televiziunea l-a pregătit pentru micuțele telespectatoare, admiratoare ale frumoasei păpuși, invitându-le să urmărească aventurile pline de amuzament ale lui Barbie, începând din 1 iunie, de la ora 18:00

Advertisement

Serialul urmărește două fete care poartă același nume: Barbara Roberts, adică Barbie, pe parcursul unui an petrecut la un liceu de arte din New York. Ele își propun să înregistreze un demo musical și să lucreze pentru a-și finanța visurile. Toate acestea în timp ce explorează orașul poreclit Marele Măr și revenind adesea în Malibu pentru a-și vizita familiile și prietenii. Un serial plin de povești despre prietenie, familie, pasiune și perseverență, unde lecția de bază este că visurile se împlinesc dacă lucrezi din greu, dar te și distrezi în același timp. 

Mai mult, din 11 iunie, în fiecare dimineață de la ora 9:00, Minimax aduce filme cu Barbie pe micul ecran, astfel încât ziua să înceapă cu multă grație, rochii spectaculoase de prințese și cu lecții valoroase despre prietenie. 

Pentru copiii pasionați de acțiune, aventuri și super mașini, Minimax a pregătit noi episoade din „Furios și iute: cursa spionilor”, din 4 iunie, de la ora 19:00.

Advertisement

Acțiunea este la cote maxime, când Tony Toretto calcă pe urmele vărului său, Dom, și ajunge, alături de prietenii săi, într-un grup select ce organizează curse de mașini. Protagoniștii noștri au mașini inteligente, nenumărate dispozitive și echipamente, astfel că această echipă cool participă la curse ca să salveze lumea din pericole. 

Minimax anunță o vară cu distracție, joacă și super desene animate, eliminând din vocabularul oricărui telespectator cuvântul „plictiseală”! 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending