Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu: Arhiva Națională de Filme - o instituție culturală deosebit de importantă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu: Arhiva Națională de Filme – o instituție culturală deosebit de importantă

Published

on

Arhiva Nationala de Filme, este institutia culturala deosebit de importantă, având în vedere rolul său în ceea ce privește protejarea, conservarea și punerea în valoare a patrimoniului cinematografic național .

 

„Ministrul Culturii și Identității Naționale, Lucian Romașcanu, felicită Arhiva Națională de Filme cu prilejul aniversării a 60 de ani de la înființare. Arhiva Națională de Filme este o instituție culturală deosebit de importantă, având în vedere rolul său în ceea ce privește protejarea, conservarea și punerea în valoare a patrimoniului cinematografic național.

In ultimii ani , in cinematografia romaneasca a devenit mai cunoscuta lumii intregi prin numeroasele premii câștigate la cele mai prestigioase festivaluri internaționale, precum cele de la Cannes, Berlin și, cel mai recent, Shanghai. Dar cinematografia românească are o tradiție, iar păstrarea acestei tradiții și transmiterea ei generațiilor următoare cad în sarcina Arhivei Naționale de Filme”, a precizat Romașcanu potrivit AGREPRES .

 

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending