Ministrul Lia Olguta Vasilescu a distribuit pe contul său de Facebook ştirea despre salariul fabulos al Gabrielei Cristea! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Ministrul Lia Olguta Vasilescu a distribuit pe contul său de Facebook ştirea despre salariul fabulos al Gabrielei Cristea!

Published

on

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul său de Facebook ştirea despre salariul fabulos al prezentatoarei Kanal D, Gabriela Cristea care a intrat în concediu maternal. Indemnizaţia pentru creşterea copiilor a fost plafonata iar Ministrul Olguta Vasilescu a vrut să arate ce s-ar fi întâmplat dacă nu era plafonat acest ajutor din partea statului în cazul prezentatoarei Gabriela Cristea.

 

Iată şi ştirea:

 

După ce a prezentat o lungă perioadă de timp emisiunea Nora pentru mama la Kanal D, Gabriela Cristea a hotărât la îndemnul soțului ei de atunci, Marcel Toader să ceară un salariu mai mare pentru prestațiile sale. Pentru că doleanța i-a fost refuzată de casa de producție, aceasta a stat pe tușă o perioadă, informeaza publicatia bugetul.ro .

 

Ulterior a revenit tot la Kanal D, iar turcii i-au oferit un salariu fabulos pentru a fi gazda emisiunii Te vreau lângă mine, prezentată de Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi câștigau lunar, împreună, 10.000 de euro, dar turcii au fost mai darnici cu fosta lor colaboratoare.

 

I-au oferit 11.000 de euro luna, potrivit click.ro, și totul a mers excelent până când cel de-al doilea soț al său, Tavi Clonda s-a certat cu managementul companiei și a fost dat afară. El acompania muzical emisiunea, împreună cu trupa sa. Gabriela a intervenit și i-a fost pus în vedere să-și ia un concediu mai lung.

Fiind însărcinată în 6 luni, perioada de pauză îi prinde bine Gabrielei Cristea, care nu e ezitat să critice Guvernul că dorește să plafoneze indemnizațiile de creștere a copilului la maximum 8.500 lei. Aplicând legea de acum, acesteia i-ar reveni mult mai mulți bani și s-ar bucura de un concediu maternal foarte bine plătit.

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending