Connect with us

EVENTS

Minutul de cultura: Copenhaga

Published

on

Cu o istorie bogata , prezenta in numeroasele cladiri si monumente traditionale, muzee si galerii de arta celebre, gradinile Tivoli si cea mai veche monarhie din Europa, Copenhaga satiface gusturile oricarui vizitator.

Printre atractiile turistice se numara statuia “Mica Sirena” – cea mai fotografiata “femeie” din lume, Palatul Amalienborg – resedinta familiei regale, Galeriile Nationale de Arta, Castelul Kronborg, gradinile Tivoli, Muzeul corabiilor vikingilor, Stroget – cea mai lunga strada pietonala din lume si canalele pitoresti care strabat orasul – invitatie la croaziere. Copenhaga este orasul evenimentelor -teatru, opera, muzica clasica si moderna, arta, desgn si arhitectura, festivaluri si expozitii.

Oferta restaurantelor este extrem de bogata : de la carnea marinata de ren la lobsterul proaspat, la preparatele traditionale daneze, stropite cu berea Carlsberg, la bucataria tailandeza sau italiana.

Copenhaga, capitala nordica a modei, ofera posibilitati diverse de cumparaturi : imbracaminte de ultima moda, decoratiuni interioare, sau suveniruri traditionale. Acestea se gasesc in magazinele de pe strada Stroget, in districtele Osterbro, Frederiksberg, Vesterbro si Norrebro, sau in mall-urile Illum, Fisketorvet, Fileld’s si Waterfront.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending