Mircea Badea, reacție la gestul Elenei Udrea din Parlament - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Mircea Badea, reacție la gestul Elenei Udrea din Parlament

Published

on

Gestul Elenei Udrea din Parlament de a-și duce degetul la nas a fost interpretat de multe persoane ca fiind un gest mafiot. Mircea Badea, moderatorul emisiunii ”În gura presei” a reacționat și el cu privire la comportamentul deputatei.

În manualul de psihologie, în momentul în care, în mod inconştient, cineva îşi atinge nasul, înseamnă că nu spune adevărul”, a explicat Mircea Badea. „Dar când faci gestul conştient, bazându-te pe ce se spune în manualul de psihologie, poate să însemne: am minţit împreună, te am la mână.”, a adăugat jurnalistul, potrivit antena3.ro.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Elena Udrea a explicat semnificația gestului pe pagina sa de facebook:

elena udrea pictorial tabu3

 

Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. 
În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că „totul e în regulă”.

Deputații au votat în ședința de luni cele șase cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea și care vizează încuviintarea urmăririi penale și arestarea preventivă în două dosare, „Gala Bute” si „Microsoft”, precum si încuviințarea urmăririi penale sau a extinderii urmăririi penale în cele două dosare amintite.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending