Mircea Badea si Victor Ciutacu, uniti pentru o cauza nobila - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Mircea Badea si Victor Ciutacu, uniti pentru o cauza nobila

Published

on

Victor Ciutacu a anuntat pe recent, pe  blogul sau ca intentioneaza sa isi uneasca fortele, impreuna cu Mircea Badea  pentru un caz special:

 

“Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu Lipatti, considerat marea speranţă a chitarei clasice, se luptă cu o boală cumplită de sânge: cancer limfatic. Singura lui şansă e operaţie la Viena. O intervenţie costisitoare, la care familia nici nu îndrăzneşte să viseze. Ioan Bănescu mai are de îndurat 2 luni de chimioterapie, apoi transplant de celule stem. Tratamentul costă 50.000 de euro.

Avem disponibile – eu și Mircea Badea – două tricouri de joc de la FC Utrecht, oferite de Mihai Neșu Foundation, în care am alergat la Mișcarea contra statului. Spălate, ca să preîntâmpin întrebările tâmpite. Le scoatem la licitație după aceeași regulă simplă pe care am aplicat-o și când am ajutat-o pe campioana olimpică la canotaj Florica Lavric. Afișez mai jos conturile bancare unde sper să faceți donații.Cine plătește și își dorește să primească unul dintre cele două tricouri (cu autografele noastre) îmi trimite pe mail (victor@ciutacu.ro) copia ordinului de plată. Titularii celor mai consistente două donații vor primi tricourile”

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending