Connect with us

ALL MEDIA

,,Mircea Diaconu – 60”, un documentar în două episoade semnat Sanda Vişan

Published

on

 

Filmul despre Mircea Diaconu la aniversarea de 60 de viaţă şi 40 de carieră artistic este un documentar în două episoade, realizat pentru TVR Cultural de Sanda Vişan. În episodul difuzat în această duminică, de la ora 16.30 , actorul vorbeşte despre cinematografie, iar în cel de duminica viitoare, despre teatru, dar dezvăluie şi câteva din secretele căsniciei sale cu actriţa şi regizoarea Diana Lupescu.

În ,,Mircea Diaconu – 60”, îl urmărim pe actorul care urcă şi azi pe scenele de teatru şi păşeşte pe platourile de film si televiziune, aducând personajelor sale aceeaşi naturaleţe manifestată încă de la debut.

,,Deşi susţine că nu urmăreşte o strategie de carieră şi că actorul este acel individ care ,,asteaptă să-l sune regizorii”, în 40 de ani de viaţă artistică, Mircea Diaconu a reuşit să impună un brand. Îl defineşte, cu
modestie, ca fiind banal”, spune producătoarea şi realizatoarea Sanda Vişan.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. Nicu poe

    16 iulie 2011 at 23:07

    Cine-i permite sa intre in politica, mai ales ca nu stie sa faca nimic decit sa primeasca bani de la Senat….rusinica….sa-si vada in continuare de cariera sa actoriceasca si sa continue a da ce-i mai bun in meseria ce si-a ales-o; boala da romini….toti stiu ce sa faca in orice meserie…nimic necunoscut decit priceperea….vedeti-va fiecare de meseria ce ati imbratisat-o…jenant cum ne stim fali pe banii multimii….dar pe banii lui ce face, zimbre la TV, se arata ingrijorat, sfatos ca un popa, grijuliu sa nu scape o vorba deocheata, un nemernic de politician liberal; de sfaturi ne e plin podul, de realizari….scapa cine poate….nesimtire in haine de cultura….josnic si nereprezentativ….huoooo!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending