Mircea Dinescu este de 1 decembrie la Radio România Cultural - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Mircea Dinescu este de 1 decembrie la Radio România Cultural

Published

on

La Radio România Cultural, Ziua Naţională a României începe în vervă poetică. Unul dintre cei mai îndrăgiţi poeţi contemporani, personalitate marcantă şi spumoasă a lumii literare româneşti, Mircea Dinescu vine să bea cafeaua împreună cu ascultătorii Radio România Cultural la Espresso de weekend.

Despre lumea literară aşa cum nu aţi mai auzit demult, despre amiciţii, discuţii spumoase la un pahar de vin, întâmplări cu haz sau dramatice, întâlniri ce au marcat destine veţi afla pe parcursul ediţiei speciale realizată de Dana Ivanov şi Radu Croitoru pe 1 decembrie 2013 de la ora 7:20 la 10:00.

Dar pentru că momentul 1989 a fost unul decisiv pentru întreaga societate românească, aşadar şi pentru lumea literară, vorbim şi despre lumea lui Dinescu de dinainte de Revoluţie şi aflăm care erau poveştile scriitorilor în Epoca de Aur, despre perioada de disidenţă a poetului dar şi despre cum este România astăzi faţă de idealurile de acum 20 de ani.

La discuţiile cu Mircea Dinescu nu lipsesc aproape niciodată vinul şi mâncărurile alese, fiecare având poezia lor pe care la Espresso de weekend o vom evoca, chiar dacă nu putem degusta.

Aşadar o dimineaţă cu gust şi har, de Ziua României, la Radio România Cultural.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending