Connect with us

Emisiuni

Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui într-o serie de live-uri la Prima TV

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Mircea Dinescu va încânta telespectatorii Prima TV cu tradiții de Paște într-o serie de live-uri de la Port Cultural Cetate, unde îi va avea invitați pe cunoscutul folclorist Grigore Leșe, pe jurnalistul Radu Banciu și naista Oana Lianu. Două transmisiuni în direct, una de la ora 10.50 și alta de la ora 12.00, vor preceda transmisia de la ora 14.00 unde Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui în noua emisiune Poezie și delicatețuri.

 

Într-un loc plin de istorie, la malul Dunării, Mircea Dinescu va invita telespectatorii să i se alăture într-o poveste a gusturilor și a vechilor rețete boierești. Mielul la proțap, umplut cu mirodenii, gătit în stilul evului mediu, va asigura felul principal cu care poetul îi va îndestula pe oaspeții săi: Grigore Leșe, Radu Banciu și pe prințesa naiului, Oana Lianu. Și pentru că Dunărea este aproape, se vor găti și scoici cu orez și legume, pentru toți cei prezenți. De pe masa pregătită de Mircea Dinescu nu vor lipsi și vinurile roșii din soiurile autohtone.

 

Tradiții, voie bună, cântece lăutărești și o bogăție a preparatelor culinare pascale asezonate cu povești ale invitaților, toate acestea în Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, de la ora 14.00.

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending