Connect with us

Emisiuni

Mircea Dinescu intră în lumea modei alaturi de Adina Buzatu

Published

on

Poetul află care sunt tendinţele vestimentare în noul an de la stilista Adina Buzatu, invitată în prima ediţie „Politică şi delicateţuri” din 2020. Emisiunea se vede la TVR 1 pe 5 ianuarie, de la ora 14.30. 

În prima duminică din 2020, Mircea Dinescu vrea să se pună la punct cu tendinţele vestimentare din noul an şi o are alături, la Politică şi delicateţuri, pe Adina Buzatu, omul care ştie totul despre moda masculină. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 pe 5 ianuarie, de la 14.30.

Încă de la început, Adina declară că nu ştie să gătească, ceea ce nu îl împiedică pe Dinescu să o pună la treabă, spre amuzamentul şi surprinderea invitatei, care curăţă cu destulă îndemânare câţiva ardei copţi. Dinescu prepară o nouă invenţie a sa, chifteluţe de pui de patru feluri, cu măcriş, dovlecel, vinete şi praz, o mâncare uşoară, binevenită pentru perioada de după sărbători.

Vorbăreaţă, veselă şi pofticioasă, Adina trece cu brio proba bucătăriei, gustă din chiftele şi nu se dă în lături nici de la un pahar de vin. Curios şi complet străin de domeniul din care vine invitata sa, Dinescu o trage de limbă pentru a afla cum funcţionează şi cum se ajuge la un business de succes, iar Constantin Lătăreţu şi taraful său condimentează atmosfera cu ceva muzică de pahar.

O ediţie relaxantă şi veselă a emisiunii Politică şi delicateţuri ne aşteaptă la TVR 1 la început de an, pe 5 ianuarie, o ediţie potrivită pentru pasionaţii de modă, dar şi pentru gurmanzi şi fanii muzicii lăutăreşti.

***

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977, la Bucureşti. În anul 2006 a lansat conceptul TRENDS by Adina Buzatu, deschizând totodată şi primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaţior. În anul 2009, stilista a lansat primul parfum masculin românesc, urmat apoi şi de o variantă dedicată doamnelor şi domnişoarelor. A realizat peste 300 prezentări de modă, a conceput costume pentru piese de teatru şi deţine un portofoliu de peste 35 de branduri de renume internaţional.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending