Connect with us

Podcast

Mircea Geoană, invitatul lui Mircea Geoana, la poscastul „Fain si Simplu”

Published

on

„Fain & Simplu” a publicat unul dintre cele mai bune și de folos episoade de până acum, cel cu numărul 70, o lecție deschisă în sprijinul înțelegerii situației politice mondiale, dar și a situației țării noastre, într-un contextul marcat evident de războiul din Ucraina.

Mihai Morar, realizatorul podcastului „Fain & Simplu”, alege să spună despre acest nou episod că este unul care vorbește „despre lumea în care trăim, explicată pe înțelesul nostru. Despre cum va arăta noua ordine mondială. Despre cum poate câștiga România din război și după război. Despre cum ne poate fi bine și sigur și cine ne poate fi viitor președinte.”.

   Mircea Geoană povestește și despre discuția pe care a avut-o, în trecut, cu Vladimir Putin și ce a spus acesta despre România. În același timp, Mircea Geoană face o paralelă documentată între dictatură și democrație.

  „Cât va mai dura războiul din Ucraina?”, aceasta este una dintre întrebările pe care Mihai Morar i le-a adresat lui Mircea Geoană, al doilea om din NATO, iar răspunsul politicianului a venit prompt:

   „Pentru securitatea europeană îmi este teamă că războiul din Ucraina este cel mai complicat moment istoric după sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial și cred că vom avea o prelungire a acestui război.”, a spus Mircea Geoană.


Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending